Euroopan jako on alkanut

Verkkouutiset kertoo tänään:

”Maata vastineeksi kaasusta” – Saksan ja Venäjän salainen suunnitelma Ukrainan kriisin ratkaisemiseksi.

    Saksa ja Venäjä ovat työstäneet kulisseissa ratkaisua Ukrainan kriisiin, brittilehti Independent kertoo.

    Independentin mukaan Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tavoittelevat yhdessä sellaista sovintoratkaisua, joka rauhoittaisi Ukrainan ja antaisi maan taloudelle vahvan piristysruiskeen.

    Lehdelle puhuneiden lähteiden mukaan sovinto edellyttäisi, että Venäjä vetää kaiken taloudellisen ja sotilaallisen tukensa Itä-Ukrainan separatisteilta. Kansainvälisen yhteisön olisi puolestaan tunnustettava Krimin liittäminen Venäjään…

    Lehtikirjoituksen mukaan Merkel ja Putin laittoivat suunnitelmansa jäihin, kun Malaysia Airlinesin lentokone ammuttiin alas Itä-Ukrainassa. Neuvotteluja aiotaan kuitenkin jatkaa sitten, kun tutkinta turman syystä saadaan valmiiksi.

Vuosi 2014 on separatismin vuosi, joten lähitulevaisuus näyttää millaisen piristysruiskeen separatismille Ukrainan rauhoittamiseksi antavat Merkel ja Putin ja muutenkin millaiseen jakoon kukin valtio pienempi tai suurempikin saattaa joutua.

Niin vain kehitys menee planeettamme eri puolilla ja erityisesti liikehdintää rajojen muuttamisesta näyttää eniten aktivoitua Euroopassa. Kunhan pärjäisimme ilman sapeleiden kalistelua ja pyssyjen paukuttelua vaan rauhanomaisesti kansan äänestyksellä!

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu