Merkelin pihdit

Kirjoitin blogin 19.3.2014 ”Saksan panssarit Ukrainaan
Arvelin silloin, että mm.Saksan panssarit saattavat lähteä Ukrainaan

Kommentoijat syyttivät minua natsikortin heiluttamisesta ja neuvostopropagandasta ja epäiltiin, että tuskinpa niin tapahtuu? Mutta Putinin passarit kyllä.

Kopioin tähän kirjoitukseen muutaman kommentin.
Esimerkiksi:

  Pertti Väänänen
  ”Tuskinpa nyt sentään saksalaisia tankkeja Ukrainaan.”

  Reijo Tossavainen
  ”Saksan tankit? Kyllä ne ovat tsaari Putinin tankit, jotka ovat jo käynnissä ja odottavat lähtökäskyä…”

  Seppo Hildén
  ”Jep, jep, blogistilta taas tuttua venäjäpropagandaa. Syyllistetään Venäjän toimista ennakoivasti Saksaa ja vedetään taas tuttu natsikortti esiin. Blogisti pelottelee propagandistisesti Saksan tankeilla, vaikka oikeasti ainoat tankit jotka ovat olleet liikkeellä ja menneet vieraan valtion puolelle, kuuluvat Venäjälle.”

  Erland Salo
  ”Nousee neuvostokasvatus ja propaganda Violan alitajunnasta pintaan.”

Nyt puhuvat muut.

Esimerkiksi Rossia24 ohjelmassa ”Saksan leopardit kohti Ukrainaa!?”

  Videossa kerrotaan, että juuri ennen syyskuun 2014 kansainvälistä sotaharjoitusta Ukrainassa Länsi-Ukrainan asukkaat onnistuivat kuvaamaan saksalaisen 34 tankin kolonnan, joka havaintojen mukaan aiemmin ylitti Puolan ja Ukrainan rajan.
  Kolonnan päämäärästä ei ollut tarkkaa tietoa, mutta se oli matkalla merkittävästi itäisempään paikkaan, kuin missä sotaharjoitukset pidettiin.

Voi vain arvailla mihin Leopard-tankit olivat matkalla. Ja tämä kaluston siirto tehtiin sotaharjoitusten varjolla.

Saksan rooli Ukrainan kriisissä

Nyt annan puheenvuoro saksalaiselle ihmisoikeustaistelijalle Rüdiger Klasenille. Mitä mieltä hän on Saksan tankeista, Maidanista ja Saksan roolista Ukrainan kriisissä?

  Saksalainen ihmisoikeustaistelija Rüdiger Klasen kertoo Saksan puuttuvan Ukrainan asioihin. Hänen mukaan Saksan kautta oli rahoitettu Ukrainan konflikti nimeltään ”Maidan”, vaikka sitä ei pysty suoraan todistamaan (ei voi kurkistaa maksupapereihin), koska kaikkea tätä johtaa CitiBank Lontoossa. Tiedotusvälineet jatkuvasti kertovat, että Saksa on suurin nettomaksaja ja Klasen kertomuksen mukaan Saksa myös rahoittaa Naton operaatioita maailmalla.

  Vedoten taas tiedotusvälineihin Klasen totea, että ”pian sotilaamme lähetetään Ukrainaan osallistumaan sotilaallisiin operaatioihin”.
  Sotilaita valmistetaan Naton asiantuntijoiden johdolla.
  Ne ovat sotilaallisia leirejä, esimerkiksi Latvian alueella.
  Siellä saivat koulutuksen sellaiset henkilöt, jotka sitten osallistuivat operaatioon ”Maidan”.
  Myös Ukrainaan lähetetään agentteja, jotka opettavat, valmistavat ja ohjaavat ihmisiä.

Katsotaanpa strategisesti.

Kaksi sillanpääasemaa: Ukraina sekä Latvia ja Viro, yhdessä muodostavat pihdit, jotka osoittavat Valkovenäjän kautta Moskovaa kohti. Pihdit eivät vielä ole yhdistyneet. Näin Valkovenäjästä voi tulla samanlainen lähtökohta-asema, josta pääsee Moskovaa kohti, kuin mikä oli asetelma toisessa maailmansodassa.

Klasen vertaa strategista tilannetta toiseen maailmansotaan,
jolloin Hitler marssi ensin Baltian maihin sitten Stalingradiin päin. Myös silloin olivat olemassa pihdit niin pohjois- kuin eteläsuunnassa. Onko Saksa sotilaallisesti muodostamassa Merkelin pihtejä, jotka kiinni puristuessaan saavat otteen Moskovasta?

Tässä videossa valtakunnankansleri Hitlerin Blizkrieg’n pihdit:

Saksalaisten hyökkäys alkoi silloinkin Ukrainasta, mutta pian se jatkui myös pohjoisessa … muttei se pihtien yhdistäminen silloin onnistunut suunnitelman mukaan ja Saksa hävisi sodan.

Mitkä lienevät nykyisen Saksan liittokanslerin ”pihtien” tavoitteet?
Onko Rüdiger Klasen oikeassa ja Merkel tavoittelee Moskovaa?
Onko katse pidemmällä kuin Ukraina! Kenties Moskova ja siitäkin eteenpäin? Arvaamaton hän kuulemma on ja itse saksalaisetkaan eivät ymmärrä hänen politiikkaansa.

Pelastaako hän ja laajentaa Euroopan. Vai kenties hajottaa?

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu