Menevätkö homojen oikeudet lapsen oikeuksien edelle?

Näin viattomien lasten päivänä haluan puhua vauvoista.

En ole tähän asti ottanut kantaa keskusteluun jossa puhutaan lesboista ja homoista ja heidän oikeuksistaan, mutta jotenkin tuo Miikka Keräsen kirjoitus ”Vauvat ovat valtaa
vaikutti niin, että vaatii minulta, isoäidin ikäiseltä, kannanottoa! joten vastaan blogistille täällä kirjoituksellani.

Kuolaa ja haisevia vaippoja

  ”Kuolaa ja haisevia vaippoja. Ensimmäisiä sanoja ja hyvänyönsuukkoja. Vauvat ja heidän vanhempansa (v)ihastuttavat meitä monin tavoin. Harva kuitenkaan tietää, että rattaissa pihisevä ja kiljahteleva nisäkkäänalku on todellisuudessa poliittista valtaa.”

Siis, He, vauvat ja heidän vanhempansa (V)ihastuttavat Teitä? Siis homoja. Ettekö te Homot (kaikella kunnioituksella) ole olleet itse joskus haisevissa vaipoissa
ja pihisseet rattaissa ja olleet kiljahtelevan nisäkkään alku?

Niin jokaisella meillä tänne syntyneillä on ollut se ”nisäkkään alku” ja te nuori mies ette ole poikkeus, joten ei kannata halveksia tänne maanpäälle saapuvia ja syntyneitä uusia sukupolvia sanomalla heitä nisäkkääksi. – Vaikkakin ihminen (Homo sapiens) on ainoa nykyisin elossa oleva ihmisten (Homo) sukuun kuuluva eläinlaji.

Vauvat pöydälle

  ”Vauvat on kuitenkin nostettava pöydälle hyvissä ajoin.. että homotkin saavat virallisesti hankkia lapsia. Vauvapolitiikan yksinoikeus siirtyy heteroilta pikkuhiljaa koko kansan käsiin.. Suomessa ei ole käyty rakentavaa ja kattavaa kansalaiskeskustelua siitä, että keiden ja miksi kannattaisi tai saisi hankkia lapsia.”

Kannattaakin nostaa vauvat pöydälle ja lopettaa tämä spekulointi vaivoilla.
Haluatte kansalaiskeskustelun avulla määrätä kuka saisi hankkia lapsia. Mielestäni jokaisella ainakin heteronaisella on vapaus päättää haluako hän hankkia lapsen synnyttämällä. Se vapaus ei kuulu valtiolle ja ei kenellekään muulle.
Haluatte muuttaa lapsen keinotekoiseksi tuotteeksi, joka palvelisi aikuisten tarpeita.
Jos tälle tielle lähetään, niin alkaa kehittyä yhteiskunnan kollektiivinen vallankäyttö lasta kohti ja se saattaa johtaa ennen pitkää lapsikauppaan!

Lapsen etu

  ”Väitetään, että on lapsen etu, että saa kasvaa isän ja äidin kanssa.”

Kyllä, se on lapsen etu! Se on lapsen ihmisoikeus tuntea biologiset vanhempansa ja kasvaa heidän hoidossaan.Jokaisella syntyneellä ihmisellä on oikeus isään ja äitiin vieläkin sillä perusteella, että hän on ihminen eikä nisäkäs.

Lapsi joka elää samaa sukupuolta olevan parin kodissa on aina erotettu joko biologisesta isästä tai äidistään.
Onhan se huomattu, että yleensäkin adoptoidut lapset aikuistuessaan, kaipaavat omia juuriaan ja etsivät biologisia vanhempia, vaikka elämä uusien vanhempien kanssa on sujunut hyviin. Mistä silloin on kyse? Ihmiset etsivät omia juuriaan.
Luulen, että lapselle on vielä traumaattisempaa ymmärtää miksi hänellä ei ole äitiä vaan on kaksi isää! Tai sitten päinvastoin kaksi äitiä eikä isää!

Adoptio

  ”Monet eduskunnan konservatiiveista vastustavat uutta avioliittolakia juuri adoptio-oikeuden vuoksi. Kahden samaa sukupuolta olevan vanhemman taidot ja osaaminen kyseenalaistetaan. Kukaan ei kyseenalaista heteroiden kyvykkyyttä vanhemmuuteen: Yksi känninen ilta, unohtunut pilleri tai puhjennut kondomi saattaa tehdä kahdesta ihmisestä yllättäen vanhemmat. Biologia takaa etuaseman heteroille. Ei tarvitse todistaa kenellekään, että on sopiva vanhemmaksi. Riittää, että yhdistää erilaiset sukusolut.”,

Ajatteletko tosissaan niin, että kaikki heteronaiset tulevat raskaaksi vain vahingossa. Kieltämättä sellaistakin tapahtuu, mutta oli aikoja jolloin lapsi oli rakkauden hedelmä. Ja on varmaan nytkin enemmän sellaisia heteronaisia,jotka haluavat rakastamansa miehen sukusoluja kantaa 9 kk kohdussa, että saisivat ihan ikioman lapsen.

Kyllä, siinä olet oikeassa, että heteroiden parin etuoikeus on siinä,että he voivat yhdistää erilaiset sukusolut. En halua loukata ketään, mutta tätä etuoikutta ei ole ja eikä tulee koskaan olemaan samaan sukupuolen pareille! Joten lapsen hankkimiseen loppujen lopuksi käännytte kuitenkin heteronaisen solujen puolelle, vaikkakin tai vaikkapa tuntemattoman.

Homot

  ”Kun vastassa on homot, niin Suomessa ei ole kuin ihania, pullantuoksuisia perheitä, joissa isi käy töissä ja äiti hoivaa rakkaudella lapsia.”

Tilastot, jotka toitte kirjoitukseen, kertovat siitä, että ongelmia on paljon. Mutta oletko varma, että samaan sukupuolen pareissa lapsen asiat alkaa mennä parempaan suuntaan? Aika näyttää senkin mitä tämä reformi tuo tullessaan.
Itsekin kirjoitat, että ”samaa sukupuolta olevat parit ovat vähemmistö. Vähemmistö, jolla ei ole vielä selkeää ja yksinkertaista tapaa hankkia yhdessä lapsia”. Nimenomaan!

  ”Väitän kuitenkin, että homot ovat ihan yhtä hyviä vanhempia kuin heterotkin. Ainoa ero näiden kahden parin välillä on kuitenkin se, että heterot voivat pamahtaa paksuksi ihan vahingossa ja tahtomattaan. Samaa sukupuolta oleva pari joutuu käymään läpi pitkän prosessin, jolloin tulee ainakin selväksi se, että on halukas ja kyvykäs olemaan vanhempi”

Homot voivat olla ihan yhtä hyviä vanhempia, mutta ei kukaan voi korvata biologista vanhempaa, ainakaan äitiä, joka synnytti. Se on meissä meidän geeniperimässä, meidän identiteetissä, se on jokaisessa ihmisessä syvällä sydämessä.

Heterot

  ”Heterot voivat pamahtaa paksuksi ihan vahingossa ja tahtomattaan.”

Toivoisin teiltä, nuori mies, parempaa kielen käyttöä heteronaisia kohtaan. Toista kertaa puhutte täällä kielellä heteronaisista, joitten puolelle, niin kuin kirjoitin jo, joudutte kääntymään etsiessään ”pitkän prosessin” avulla itsellenne sopivaa lasta.
Ehkä tämä samaan sukupuolen perheen lapsen hankkiminen palauttaa meidät huutolaislasten aikaan!

Se on se meidän uusi vauva nimeä en muista…

Keskustelu lapsista ja kasvatuksesta

  ”Keskustelu lapsista ja kasvatuksesta on käytävä. Suurennuslasin alle on laitettava kaikenlaiset parit ja vanhemmat. Vauvat eivät saa olla vain yhdenlaisen maailmankatselmuksen lyömäase, ja poliittinen valtanappula. ”Koska olen äiti” -tyyppisestä argumentaatiosta on luovuttava.”

Kyllä! Keskustelu lapsista ja kasvatuksesta on käytävä suurennuslasia käyttäen!
Niin, Opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru (sd.)mukaankin. Lapselle säädetään oikeus varhaiskasvatukseen. Myös varhaiskasvatuksen tavoitteet uudistetaan. Lue vaikkapa verkkouutisissa!

Mutta argumentista ””Koska olen äiti” en luopuisi, vaikkakin heteronaisella on vapaus siihen haluako hän käyttää sitä argumenttia vai ei.

Mitä tulee poliittisen valtanappulan suhteen, niin tuntuu siltä, että juuri kirjoituksessasi käytät vauvoja pelinappuloina keskustelussa sukupuolineutraalista avioliittolaista.

Kunniaa ”paksuksi pimahtaneelle” heteronaiselle ja hänen rattaissa pihisevälle vauvalle! – Niin myös homoille ja lesboille!

Ihminen olkoon vapaa elämään omaa elämänsä!

Maailma on kaunis ja hyvä elää sille…

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu