Suomi on maailman turvallisin maa

Sain tänään yllätyksekseni puhelinsoiton erältä toimittajalta Moskovasta. Hän kysyi minulta. Onko mielestäni Suomi maailman turvallisin maa? ja kertoi, että WEF:n, World Economic Forum’in, mukaan Suomi on ensimmäisellä sijalla? Tämä tieto on minulle aivan uusi. Niinpä pienen nettisurffailun jälkeen löysin venäläisestä ”Известия” -lehdestä jutun päivämäärällä keskiviikko, 12 lokakuuta 2016.

The Travel & Tourism Competitiveness Report 2015

WEF on tehnyt luokituksen maailman turvallisimmista maista.

World Economic Forumin asiantuntijat julkaisivat 10 turvallisinta maata. Dokumentissa on nimetty 140 eri maata ja johtoasemassa on Suomi.

Toinen ja kolmas sija ​​vastaavasti Qatar ja Arabiemiirikunnat. Neljäs paikka kuuluu Islantiin, ja viides – se on Itävalta. Muut kymmenestä turvallisimmista maista ovat Luxemburg, Uusi-Seelanti, Singapore, Oman ja Portugali.

Venäjän sijoitus on 126. paikka. Viimeiselle sijalle luokituksessa jää Nigeria.

Eikä Tässä Vielä Kaikki

Suomi on turvallisin maailman maa! Maa, jossa ei ole terrorismia, oikeusistuimet ovat riippumattomia, poliisi on luotettava ja sekä rikollisuus että väkivalta ovat vähäistä. Tutkimuksen mukaan Suomi on myös vähiten korruptoitunut maa.

On se hienoa elää maailman turvallisimmassa maassa! Vastasin toimittajalle, että olen iloinen siitä, että asun Suomessa.

Lähteitä:

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu