Lento Lappeenrannasta Petroskoihin

Kevällä (2018) ilmateitse Petroskoista Lappeenrantaan!
Asiasta kertoo Harri Manskinen Uutisvuoksessa 18.01.2018 otsikolla:

Venäjällä Suunnitellaan Lentoja Petroskoista Lappeenrannan Kentälle

Lehti kirjoittaa:

    VENÄJÄLLÄ ilmestyvien tiedotusvälineiden mukaan Petroskoin ja Lappeenrannan välille suunnitellaan uutta lentoreittiä. Muun muassa Newsky Newsin ( ) ja muutamien muiden lehtien mukaan Venäjän matkailuorganisaatioon kuuluva Alexander Gorokhov on jo vahvistanut lentoreittisuunnitelmat. Petroskoi on Karjalan tasavallan pääkaupunki ja Venäjällä odotetaan matkailuvirtoja Suomesta erityisesti Petroskoihin.

Lappeenrannan lentokentän toimitusjohtaja Eija Joron mukaansa uutisoinnin taustalla on Petroskoin lentokentän saama tuore kansainvälisen lentoliikenteen status.


Менее чем за год Петрозаводск получил современный аэропорт

Tärkeä tieto on se, että

    KEVÄÄLLÄ Lappeenrannasta käynnistyvät vuosien tauon jälkeen Ryanairin lentämät reitit Etelä-Eurooppaan Kreikan Ateenaan ja Italian Bergamoon. Kentän kannattavuuden ja tulevaisuuden kannalta uusia reittejä tarvitaan edelleen … Joro sanoo.

Onnea Ja Menestystä

Toivotaan, että tämä suunnitelma toteutuu ja Petrskoi — Lappeenranta — Petroskoi reitti käy palvelemaan Suomen ja Venäjän matkailijoita ja sitä kautta myös vilkastuttaa lentoliikennettä koko Etelä-Eurooppaan!

Ei kun tiedustelemaan ja varaamaan lippuja!
Keväthän on jo kynnyksellä!
🙂

Lentoja odotellessa voimme tutustua virtuaalisesti Petroskoin lentokenttään ja sen ympäristöön, kun kaikki tulee valmiiksi.

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu