Valloittaako Kiina Siperian?

Kiina valloittaa Siperian. Näin ennusti vuonna 1947 munkki Serafim Vyritskij.

Munkki Serafim Vyritskij

Osuinpa sellaiseen videoon, jossa tuodaan esille munkki S. Vyritskij’n ennustus Venäjän tulevaisuudesta!

Wikipedia kertoo:

Munkki Seraphim Vyritsky (Vasily Nikolaevich Muravyov 31.3.1866. Jaroslavin alue — 3.4.1949, Vyritsa, nykyinen Leningradin alue) Venäjän ortodoksisen kirkon ennustaja ja näkijä.

Tämä tieto munkista ja hänen ennustukset ovat kiinnostavia, koska ne kohdistuvat meidän aikaamme ja vieläpä itselleni tuttuun paikkaan Venäjällä: Vyritsaan.

Mitä Pappismunkki, Arkkimandriitti Serafim Vyritskij Ennusti Vuonna 1947.

Wikipedia:

Suurin tragedia tulee olemaan kun Kiina valloittaa Venäjän. Tämä ei tapahdu sotilaallisesti: kun rajat ovat auki ja Venäjän hallitus on heikkona kiinalaiset lähtevä massoittain alueelle. Ostavat kiinteistöjä, yrityksiä, asuntoja. He lahjovat ja pelottelevat vallassa olevat viranomaiset. He alistavat itsellensä kaupunkien taloudellisen järjestelmän. Ja se tapahtuu niin, että eränä aamuna venäläiset, jotka asuvat Siperiassa huomaavatkin heräävänsä Kiinan valtiossa.

Länsi vihaa Venäjää ja käy kannustamaan kiinalaisia ja tukee Kiinan taloudellista ja sotilaallista voimaa. Sitten Länsi alkaa nähdä Kiinassa uhan itsellensä, kun kiinalaiset alkavat käyttää sotilaallisia keinoja. Sitten Länsi lähteekin auttaman Venäjää Kiinaa vastaa.

Seraphim Vyritsky | Munkin ennustukset

Ekskursio Siperiaan

Tämä entistä kotimaatani koskeva aihe kiinnosti, joten lähdin virtuaaliselle tutkimus­matkalle Siperiaan. Lähde­aineistona käytin paikallisia venäjän­kielisiä lehdistö- ja video­materiaaleja.

Mitä sainkaan tietää?!

Vyöryykö Kiina Siperiaan? — He Ovat Jo Siperiassa

Siltä se alkoi tuntua, että Kiina tulee vahvasti Siperiaan. Rauhan­omaisesti. Ilman väkivaltaa ja molempien maitten johtajien hyvässä yhteis­ymmärryksessä! Mihin se sitten johtaa? Vaikea sanoa.

Kiinan ja Venäjän väliset suhteet ovat paremmat kuin koskaan ennen!

MTV-uutiset, Suomi:

Kiinan ja Venäjän välit ovat ”parhaat historiassa”sanoi Kiinan presidentti Xi Jinping ennen Putinin tapaamista Moskovassa heinä­kuussa 2017.

China Dailyn mukaan kutsu tuli Putinilta, ja tapaaminen on jo presidenttien kolmas tänä vuonna.

Xi kertoi ennen tapaamista venäläis­medialle, että Kiinan ja Venäjän välit ovat ”parhaat historiassa” ja että maat ovat toistensa luotettavimmat strategiset kumppanit. Kremlin mukaan presidenttien on määrä keskustella muun muassa maiden yhteis­työstä ja kansain­välisestä tilanteesta.

Tassin (ТАСС) mukaan tapaamisen aikana on tarkoitus alle­kirjoittaa useita kahden­välisiä asia­kirjoja. Johtajat keskustelevat myös talous­kysymyksistä, jotka liittyvät investointeihin, energiaan, teollisuuteen ja maatalouteen.

VENÄJÄ Panostaa Paljon Kaukoidän Kehitykseen.

Kauko-Idän nousu
on kansallisesti ensisijainen tavoite
koko 2000-luvulla.

— Vladimir Putin.

”Meidän on luotava edellytyksiä investointien houkuttelemiseksi”, sanoi Venäjän presidentti Vladimir Putin Pietarin kansainvälisen talous­foorumin täys­istunnossa 05.25.2018.

Lehti­kirjoituksen mukaan Kauko-Idän osuus kaikista ulkomaisista sijoituksista Venäjälle oli 30 prosenttia vuonna 2017. Nykyään täällä suurella makro-alueella toteutetaan yli 1’300 investointi­hanketta. Sijoitusten yhteen laskettu summa on 3,8 triljoonaa ruplaa!

Kauko-Idässä toimivat suuret sijoittajat Kiinan eri maakunnista ja yksi niistä, johon Venäjä kohdistaa nyt yhteistyön on Itä-Kiinan Anhjuin maa­kunta jonka asukas­luku on 70 miljoonaa ihmistä! Se on yksi Kiinan kansan­tasa­vallan keskeisistä maa­kunnista ja kehitykseltään kuudennella sijalla Kiinassa.

Alue on keskittynyt auto­teollisuuteen (auton­huoltoon Chery), kevyeen teollisuuteen, rakentamiseen, maa­talouteen ynnä muuhun. Lisäksi tämä maa­kunta on yksi tieteellisen, teknisen ja innovatiivisen kehityksen kärki­alueista Kiinassa.

Venäjän ja Kiinan Välinen Yhteistyö | 2018

Teillä (Venäjällä) on paljon maata, mutta vähän kansaa.
Meillä on vähän maata, mutta paljon kansaa.

Näin sanoo videolla korkea kiinalainen johtaja.

Siperiassa on asukkaita 24 miljoonaa, Kiinassa 1’400 miljoonaa. Joten, jos Kiinasta lähtee 100 miljoonaa Siperiaan, ei se tunnu siellä missään, mutta Siperian väestö käytännössä kokonaan sulautuisi kiinalaisiin.

Venäjä – Kiina Yhteistyö | Putin | 2017

Onko kyse yhteis­työstä
vaiko alueen valloittamisesta?

Venäjä Vuokraa Maata Kiinalle

Venäjän johto on vuokrannut Kiinalle 49 vuodeksi ison alueen Siperian Kauko-Idästä lähellä Kiinan rajaa. Alueen koko vastaa pientä valtiota. Jos alueen kehittäminen onnistuu hyvin, Kiina saa vuokrata vielä lisää maata!

Lisäksi kiinalaiset ostavat kiinteistöjä ja maa­palstoja. He saapuvat turisti­viisumeilla ja jäävät töihin kiinalaisten rakentamiin hotelleihin.

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev alle­kirjoitti yhteistyö­sopimuksen Pekingin kanssa Klytsevskin kulta­kaivoksen kehittämiseksi. Eli kiinalaisille annetaan lupa kaivaa kultaa Venäjällä.

Tämä on ensimmäinen yhteinen venäläis-kiinalainen hanke kulta­kaivosten alalla. Kiinasta investoidaan noin 500 miljoonaa dollaria hankkeeseen. Alustavien laskelmien mukaan tuotetun kullan määrä on kuusi tonnia vuodessa.

On paljon muitakin merkkejä siitä, että Kiinalle on näytetty vihreää valoa tulla Siperiaan.

Kiinalla on vapaat kädet kehittää aluetta ja tehdä siellä lähes mitä tahansa. Mutta entä sitten, kun tuo 49 vuotta on kulunut? Lähtevätkö kiinalaiset pois vai onko alueesta tullut osa Kiinaa? — Onko tässä alku Venäjän lopulle?

Baikal

Baikal! Siperian sininen silmä! Se on maailman syvin ja suurin makean­veden järvi. Vuonna 1966 järvi oli merkitty UNESCO:n maailman­perintö­luetteloon.

Baikal kiinnostaa kiinalaisia kovasti ja he ovat suorastaan ihastuneet Baikaliin. Vuonna 2017 Baikal järven alueella kävi noin 200’000 kiinalaista turistia. He tuovat tietenkin rahaa alueelle ja erityisesti Irkutskin (ven. Ирку́тск) kaupunkiin, joka on alueen hallinnollinen keskus ja sijaitsee Baikal-järven länsi­puolella. Irkutskin asukas­luku on 587’891 henkeä.

IRKUTSK

Kiinalaiset Tuovat Rahaa Irkutskiin | Vesti-Uutiset | 2018

Kiinalaiset romantisoivat Baikal-järveä. Kiinan­kielisestä Baikal -kappaleesta on tullut hitti, joka on saanut sadat­tuhannet kiinalaiset turisti­matkalle Irkutskiin!

Tässä vielä kokonaan tuo edellisessä
videossa mainittu hittikappale

Китаец Поет Песню О Байкале

Kiinalaiset Tulevat! Mihin Paikalliset Asukkaat?

Miten tästä Kiinan ja Venäjän yhteis­työstä hyötyy tavallinen kansa? Paikalliset asukkaat ovat hyvin huolestuneita. Ja aiheesta löytyykin paljon venäjän­kielisiä julkaisuja ja videoita.

Esimerkiksi kiinalaiset ostavat maa­palstoja rakentavat siihen kasvi­huoneita ja kasvattavat tomaatteja, kurkkuja, salaatteja, ym. Paikalliset viljelijät kärsivät. Yhteensä Kiinan vuokraamalla alueella toteutetaan yli 20 kiinalaista projektia, joiden arvo on 4 miljardia dollaria.

Tämän seurauksena Kiinan vuokra-alueen lähi­seudut alkavat kuihtua. Esimerkiksi kasvi­huone­tuotanto ei kannata, kun vuokra-alueen kiinalaiset myyvät niin halvalla. Näillä seuduin paikalliset asukkaat alkavat antaa jo periksi ja muutto­virta lähi­alueilta on kasvanut vuodesta 2010 alkaen. Esimerkiksi vuoden 2015 aikana oli muuttaneita 36’000. Seutu on kuin jähmettynyt paikoilleen. Mikään ei kannata.

Myös Trans-Baikalin alueella muutto­virta voimistuu. Lehti­kirjoituksen mukaan nyky­päiväisen Baikalin itä­puolisen alueen (Забайкалье) tunto­merkit ovat: tyhjät kahvilat iltaisin ja lukuisissa kauppa­keskuksissa vain vanhan­aikaista tavaraa. Rahaa on vain virka­miehillä, ​​poliisilla ja armeijalla. Bisnes­miehet eivät enää yritä haarjoittaa omaa liike­toimintaa vaan pelastavat sen viemällä omaisuuttaan muille alueille.

Osalle tämän alueen asukkaista ei yksin­kertaisesti ole minkään­laista mahdolli­suutta mennä minnekään, mutta he eivät halua enää tyytyä kurjiin olo­suhteisiin ja noin 200’000 asukasta (viides­osa alueen koko väestöstä!) aikoo tehdä epä­toivoisen askeleen ja pyytää Australian hallitusta hyväksymään heille pysyvän oleskelu­luvan.

Siperian Tulevaisuus

Miten asiat kehittyvät Siperian suunnalla?
Toteutuuko Serafim Vyritskij’n ennustus? Aika näyttää!

Venäjän ja Kiinan välinen yhteis­työ on vahvalla pohjalla ja strategisesti se vahvistui äskettäisissä yhteisissä sota­harjoituksissa (Vostok-2018).

Niin kuin blogin alussa mainitsin, että Kiinan presidentti Xi Jinping, ennen Putinin tapaamista Moskovassa heinä­kuussa 2017, sanoi, että Kiinan ja Venäjän välit ovat ”parhaat historiassa” ja että maat ovat toistensa luotettavimmat strategiset kumppanit. Saman asian kertoo myös Putin yllä olevalla videolla: Kiina ja Venäjä ovat strategisia partnereita historian pitkässä juoksussa.

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu