Valittajaa ei hoideta!

täällä otsikolla ja tunnusmerkillä ”Tämä ei voi olla totta” kirjoittaa 31.12.09 ”Imatralainen” lehdessä..” Älä tee valitusta tai kantelua sairaanhoitopiiristä, mikäli haluat varmistaa, että hoitosi onnistuu jatkossakin terveydenhuollossa… Viimeiset kolme vuotta on käyty ”taistelua”sairaanhoitopiirin kanssa. Valittajan leima on lyöty papereihin ja sen aistii kohtelussa.Entistä julkisen puolen vaativan tason erikoissairaanhoidon potilasta pompotellaan nyt kuin heittopussia terveyskeskuksen ja keskussairaalan välillä..Lääkäreitä voisi verrata koulukiusajiin,sillä heidän käyttäytymisestään valittajaa kohtaan löytyy paljon yhteneväisyyksiä. Vähättelyä, nöyryytystä, naureskelua. Mielivallasta kertoo myös se, että vakavia oireita ei noteerata eikä potilasta muutenkaan kuunnella. Taktiikkana on nujertaa potilas aivan kuin rankaisuna valituksesta…Valituskäsittelyssä lääkärin sana painaa vaakakupissa  enemmän kuin potilaan, jolle jää raskas, suorastaan mahdoton todistustaakka etenkin kun valituksen kohteena olevan sairaanhoitopiirin lääkärit panttaavat diagnooseja ja valitukset kaatuvat ns.näytön puutteeseen.

Huvittavalta tuntuu hyvää tarkoittavat neuvot, että kannattaa ottaa yhteys potilasasiamieheen. Kunpa tietäisivätkin kuin monta kertaa on tätä viranhaltijaa lähestytty laihoin tuloksiin.Nykyisellään potilasasiamies on vain sairaalan juoksupoika, jolla on sama palkanmaksaja…”

Näin siis kirjoittaa nimimerkki ”tämä ei voi olla totta”. Minä sanoisin, että ”se on totta”, että täällä tavalla leimataan valittaja muuallakin. Olen itse ”leimattu” valituksista, joita olen tehnyt kehitysvammaisen tyttärenpokaani kohtelusta. Rangaistukseksi kehitysvammainen tyttärenpokaani eristetty minusta (12.1.2009) ja meneillä on julma vieraannuttamisprosessi minusta. En tiedä miten lapsenlapseni jaksaa, en ole tavannut häntä 22.11.2009 päivän jälkeen, mutta itse tunnen hengistä kidutusta ja kuinka kauan se voi jatkua?

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu