Järkytys tappoi Korkesaaren flamingot!

Korkeasaren flamingoista vain kaksi kuoli ketun raateluun, kertoo Helsingin Sanomat verkkosivuillaan. Loput 14 menehtyivät sokkiin, kun he näkivät ketun raatelevan lajitoverinsa. Flamingot ovat helposti panikkiin meneviä laumaeläimiä.

Entä ihminen yhteiskunnassa? Kuinka moni meistä jaksaa kestää epäokeudenmukaisia laittomia päätöksiä, jotka koskevat meitä tai lahiomaisiamme? Jotka saattavat tulla erisorttia virkailijoilta, tuomareilta, sosiaali-ja terveystyöntekijöiltä, ja vaikkapa palkatuilta toiminnanjohtajilta…ja kuinka monta neistä voi sairastua ja menehtyä sokkiin?

Itse elän nyt täällä hetkellä järkytyksen painolastin alla jo toista vuotta täällä Imatralla.Minulta kaapattiin puhumaton autistinen lapsenlapseni perättömän ilmiannon perustella (lapsenlapseni pahoinpitelystä) yksityiseen Raution toimintakeskukseen. Lapsenlapseni vanhemmat ovat kuolleet, joten olen hänelle ainoa elossa oleva lähinomainen.

Vaikka kaikki tahot ovat sitä mieltä, ettei minulla ole enää tapamisrajoiteita lapsenlapseeni, esim. poliisi, Vantaan kehitysvammahuolto, Lääninhallitus-AVI, käräjätuomari, Satakielen laulu ry:n puheenjohtaja ja, 1.Vantaan virkaedunvalvoja ja itse toimintakeskuksen valtiatar ilmoitti valan antaneensa käräjätuomarin edessa 28.8.2009, että hän on poistanut tapaamisrajoitteen jo 3.3.2009, silti toimintakeskus ei anna kehitysvammaisen asukkaan tavata hänen isoäitiänsä. Ja eityisesti panivat pojan eristykseen sen jälkeen kun syyttäjä vapautti minut pahoinpitely epäilyistä, eli 22.11.2009 jälkeen en ole nähnyt lapsenlastani kertaakaan.

Tein yrityksen 15.4., päästä näkemään lapsenlastani, niin laitoksen työntekijät pistivät ovet lukkoon ja kutsuivat paikalle poliisin poistamaan minut oven ulkopuolelta ja jopa pihalta, eli yksityisalueelta, vedoten siihen, että olen agressivinen. En ollut yksin oven takana, joten todistaja on, etten osoittanut mitään agressivisuutta.

Miten kestää tämän jarkytyksen lapsenlapseni?, jonka kasvua ja kehitystä olen seurannut hänen syntymästään asti ja ollut hänen huoltaja/edunvalvoja 28.8.2009 asti.?Miten hän kokee sen, etten tulee enää käymään enkä ota lomille luokseni. Mitä ovat kertoneet työntekijät lapsenlapselleni tästä, ettei isoäitiä enää ole kuviossa??

Ainoa toivo on, että jonain päivänä Raution toimintakeskuksen väärinkäytökset tästä tapauksesta vedetään päivänvaloon tarkastelua varten!?, jos tässä maassa vielä oikeutta on saatavissa?

 

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu