Ai, Niinistökin on savustettu ulos sisäpiiristä?

Tämä taitaakin olla vahvasti vakiintunut maantapa?, joka estää uudistuksia ja ei siedä mitään poikkeavaa?  

Siteeraan Sauli Niinistöä lehdistöstä..:”En ole leipiintynyt. Se homma on eduskunnan hallinnon uudistustyö, joka on kohdannut suurta vastustusta talon sisällä niin virkamiesten kuin kansanedustajien suunnalta”

Eli 60 533 ääntä saanut kansalta arvoisa puhemies,kansa luottaa. Ja olihan hän nöyryytetty viime puheenjohtaja valinnassakin.Ei ihme että lähtee.

Luulin, että virkamiesten kanssa taistelemme vain me, rivikansalaiset, mutta jos yhteisymmärrystä ei löydy päämajassamme eduskunnassa ja savustetaan pois eduskunnan puhemies, niin hälyttävältä tuntuu koko ilmapiiri siellä? 

Mitäs me tääsä ihmisparat? Asun kaksi vuotta Imatralla ja jouduin seuraamaan kirkkoherra Marja-Sisko Aallon ”kivittämistä” täällä ja loppujenlopuksi tappouhkauksilla savustettiin hänet Imatralta. Uutisvuoksi-lehden päätoimittaja kirjoitti 17.3.2010 siteeraan:” Se, että Aalto yritti tehdä lähes mahdottomasta mahdollista, on kunnioitusta herättävää.Epäonnistuminen on harmillista…Aallon ratkaisu ei sinällään ole yllätys. Hänelle osoitettiin ovea monelta taholta seurakunnan sisältä ja vaikka virallisesti savustusta ei kukaan allekirjoita..”

Itse olen täällä imatralla kokenut elämäni kauheimman järkytyksen, kun minulta kaapattin rakas, puhumaton autistinen lapsenlapseni, jonka kasvatusta ja kehitystä olen seurannut hänen syntymästään asti.Ei savustettu hiljaa vaan suoralla ”tulituksella”saivat minut pois läpsenlapseni läheisyydestä.Valmistellanko vielä jotain sanktioita kohdallani?Erilaisuuden hyväksyminen taitaa olla liian vaikeaa!

 

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu