Miksi Euroopan Parlamentti ei vastaa eu-kansalaiselle?

Taistellessani kehitysvammaisen lapsenlapseni puolesta olen todella joutunut viranomaisten hampaisiin jopa valtakunnallisesti.Avunpyynnöt lähetetty maamme Presidentille, Eduskunnan Oikeusasiamiehelle, Oikeuskanslerille, Lääninhallitukselle (nykyiselle AVI:lle). Ei keneltäkään vastausta.Vähemmistövaltuutetulta ei myöskään myötätuntoä.

Netissä on selkeät ohjeet siihen, että EU-kansalainen voi kääntyä EU Parlamentin puoleen, jos ei omassa maassa oikeutta saa.Tein sen, muttei sieltäkään tullut mitään vastausta,ainakaan vielä. Alempana teksti, jonka lähetin :

1 maaliskuuta 2010 klo 22.18 Viola Heistonen kirjoitti :

European Parlament

Commitee on Petitions

The Secretariat

Rue WIERTS B-1047 Brussels

          VETOOMUS EUROOPAN PARLAMENTTI

                  YKSITTÄINEN PYYNTÖ

Nojaten EY:n Perustamissopimuksen 194 artiklaan, jonka mukaan jokaisella EU kansalaisella on oikeus tehdä yksittäinen pyyntö, joka koskee yksityistä etua.

Esitän pyynnön kiinnittää huomiota EU:n jäsenmaahan Suomeen, jossa mielestäni törkeästi rikotaan kehitysvammaisten perus-ja ihmisoikeuksia.

Pyydän ottamaan kantaa vaikeasti puhevammaisen, kehitysvammaisen ja autistisen 27v.tyttärenpokani (nimi) eristämiseen minusta hänen 74 vuotiaasta isoäidistään ja hänen ainoasta elossa olevasta lähiomaisestaan. Olemme molemmat Neuvostoliitosta 1991 Suomeen muuttaneita inkeriläisiä, joiden äidinkieli on venäjä.

Tyttärenpokani kaappaus ja minulle asetettu tapaamiskielto tapahtui perättömin perustein 12.1.2009 Imatralla ja tapaamisen estämistä on nyt kestänyt jo ylivuoden.

Toiminnanjohtaja (nimi) R:toimintakeskuksessa Imatralla, jossa tyttärenpokani on asunut kohta 2 vuotta, teki minusta perättömän ilmiannon pahoinpitelystä12.1.2009, mutta Kaakkois-Suomen syyttäjänviraston kihlakunnansyyttäjä Kimmo Pietilä vapautti minut epäilyistä 20.11.2009. Vantaan käräjäoikeus kuitenkin poisti minulta edunvalvojuuden 28.8.2009, koska olin epäilty pahoinpidelystä. Vaikka käräjätuomari Timo Heikkinen totesi toiminnanjohtajan (nimi) ilmoituksen mukaan, etten enää ole tapaamiskiellossa tyttärenpokaani, kuitenkin yksityinen R:toimintakeskus pitää tyttärenpokaani suljettujen ovien takana, eikä anna hänelle mahdollisuutta tavata minua isoäitiään ja kuulla yhteistä äidinkieltämme venäjää ja laulamiani venäläisiä lauluja. Myös yhteys yhteiseen historiamme Neuvostoliitossa on häneltä evätty. Olin jo Neuvostoliitossa hänen huoltajansa.Tyttärenpokani molemmat vanhemmat ovat kuolleet.

Tässä mielestäni rikotaan törkeästi Suomen Perustuslain 7§ ja Euroopan ihmisoikeussopimuksen 5 ja 8 artiklaa.

On julmaa ja epäinhimmillistä erottaa puhumaton, kehitysvammainen ja autistinen lapsenlapsi hänelle rakkaasta isoäidistään, äidinkielestään ja venäläisestä kulttuurista ja perinteistä.

Pyydän käsittelemään luottamuksellisesti. Pyydän mahdollisuutta osallistua Valiokunnan  kokoukseen, jossa vetoomuksestaan keskustellaan.   

Viola Heistonen

Imatra, Suomi

 

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu