Sananvapaus voitti

Kirjoitti Perussuomalainen 10/2010 lehdessä Alpo Ylitalo (PS), kaupungin valtuutettu, Kokkola.

sitaatteja siitä : ” TaxMec KY:n toimitusjohtaja Liisa Mariopori sai potkut Lapin lääninveroviraston toimistopäällikön tehtävästä hoidettuan virkaa kymmenen vuotta. Hän julkaisi kirjan ”Verottaja tappolinjalla”. Täällä hän sai viranomaiset närkästymään niin, että Raahen käräjäoikeus määräsi kirjan tuhottavaksi. Siinä hän analysoi esimieskokemuksiinsa perustuen verotarkastajien työtä.  Tuomittiinko totuuden julkaiseminen? EIT määräsi Suomen valtion kolmetoista vuotta jatkuneen oikeustaistelun päätteeksi mittaviin korvauksiin Mariaporille…”.

Siis, täällä kertaa oikeus voitti! ja hyvää niin, mutta haluan sanoa, ettei Mariapori ole ainoa uhri Suomen viranomaisten ja tuomioistuimien edessä.

Ylempänä mainitussa Perussuomalainen-lehdessä on palsta, jossa käsitellään joitain niistä rikoksista, joilla Suomi-neito on Brysselin herroja vastaan rikkonut.:  ”Suomi tuomiolla” : EU-jäsenyytensä aikana Suomea vastaan on nostettu yli tuhat virallista huomautusta, josta kanteisiin asti on tähän mennessä johtanut puolisen sata”. 

Mariaporin tapauksessa ihmiseltä on viety 13 vuotta hänen elämästään!

”..Yksi väärä päätös voi tuhota ihmisen elämän ja usein myös hänen lähipiiriään. Kuitenkin yhä useammin päätöksiä tekevät ovat etääntyneitä siitä todellisuutesta ja niistä seurauksista, joita virheellinen päätöksen teko aiheuttaa, sanoo EOK:n toiminnanjohtaja Jarmo Juntunen erässä EOK:n viestinnässä. 

– EOK:n ..mukaan viranomaisten piittamattomuuden perus-ja ihmisoikeuksia kohtaan..Lakia soveltavilta virkamiehiltä puuttuu lähes kokonaan sellainen päättelyä ja päätöksen tekoa koskeva koulutus, jolla päätöksen teon yleisiä virhetaipumuksia voidaan vähentää. Tosiasiassa suomalaista viranomaispäätöksentekoa leimaa ammattitaidottomuus.. Suomalaisen oikeuskäytännön mukaan lain rikkomisesta on yleensä joitakin seurauksia..viranomaisten virheet ja väärinkäytökset eivät johtu niiden tekijöiden suhteen mihinkään tuntuviin seurauksiin..”, sanoo Juntunen.

Tätä paremmin ei voi sanoa, allekirjoitan itsekin nuo sanat, koska taistelen paraikaa suomalaista virkajärjelstelmää vastaan, joka on vienyt perättömin perustein kehitysvammaiselta autistiselta lapsenlapseltani ja minulta jo lähes kaksi vuotta elämästämme ja vahingoittanut minua hengisesti ja ruumillisestikin. Lapsenlastani pidetään vankiina minulta yksityisessä toimintakeskuksessa ja ei anna edes näkyviin. En tiedä millaisessa kunnossa on orvoksi jäänyt tyttärenpokani ?

Tällaisella henkisellä kidutuksella usko oikeusvaltioon Suomeen on hiipiämässä hämärään peittoon…

Hyvä, että joku kerrankin voitti taistelun näitä käsittömän pitkiä oikeusprosesseja vastan, niin kuin Liisa Mariapori! Kauniit onnittelut hänelle!

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu