Valetarkastaja myy ensiapupakkauksia työpaikoille

Usko tai älä, mutta tämä tiedote on Etelä-Suomen aluehallintovirastosta, että liikkeellä on valetarkastaja!

31.8.2010 Aluehallintovirasto.Tiedote.

 Etelä-Suomen aluehallintoviraston toimialueella on tullut esiin tapaus, jossa henkilö ensiapupakkauksia myyvästä yrityksestä esiintyi työsujelutarkastajana varatessaan puhelimitse tapaamisaikaa työpaikalle. Saavuttuaan työpaikalle henkilö esitti henkilökorttinsa, josta ilmeni, ettei kyseessä ollutkaan työsujeluviranomaisen suorittama tarkastus. Valetarkastajan tarkoituksena oli myydä yritykselle ensiaputarvikkeita.

 Vastaavantyyppisistä tapauksista on ilmoitettu työsujeluviranomaisille aiemminkin. Työsujelun viranomaiset muistuttavat, että virallisissa asioissa esiintyvällä työsujelutarkastajalla on valokuvalla varustettu virkakortti, jonka tarkastajat esittävät ennen työpaikkatarkastuksen tekemistä…

 Jos työpaikalla epäillään jonkun esiintyvän työsujelutarkastajana, voi asian selvittää aluehallintovirastojen työsujelun vastuualueilta. Huijaustapauksessa kysymyksessä rikos, josta ilmoitetaan poliisille.

Lisätietoja : Tiedottaja Tuula Oinonen, tuula.oinonen(at)avi.fi. puh.020 636 1040 (vaihde) ”

 

Lieneekö olemassa minkäänlaista ammattia, jonne eivät olisi pesiytyneet vale-ammattilaiset?

Siis, on tullut ilmi vale-lääkäri, -sairaanhoitaja, -eläintenlääkäri, jossain liikkui vale-poliisikin.. Ketä vielä on odotettavissa?

Lieneekö kysymys siitä, että kansalaiset ovat niin hyväuskoisia ja sinisilmäisiä, että kaikenlaiset  vale-ammattilaiset pääsevät helposti asioimaan työpaikoille, tai toimimaan, vai puuttuuko viranomaisten valvonta?

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu