Ministeri Thors vierailee Kreikassa 20-21. syyskuuta

Sisäministeriö. Tiedotteet 17.9.2010

 – Maahanmuutto- ja eurooppaministeri Astrid Thors vierailee Kreikassa 20-21. syyskuukta 2010

Ministeri Thors tapaa matkansa aikana Kreikan sisäministeriön Glannis Ragkousiksen ja kansalaisten suojelun ministerin Christos Papoutsisin. Keskustelujen aiheena ovat maahanmuuttopolitiikka, laiton maahanmuutto ja turvapaikanhakijoiden tilanne maassa. Ministeri Thors vierailee myös vastaanottokeskuksessa.

Ministeri Thors tapaa myös valtiovarainministerin George Papakonstantinun ja keskustelee talouskriisista. Tapaamisessa Eurooppa-asioista vastaavan varaministerin Mariliza Xenoyiannokopouloun kanssa aiheena on Kreikan EU-politiikka.

Kreikasta haki viime vuonna turvapaikkaa noin 20 000 henkilöä. Kreikan hallitus on lähtenyt kehittämään maahanmuuttopolitiikkaa erityisesti turvapaikkapolitiikan, kotouttamisen ja rajavalvonnan tehostamisen osalta.

Lisätietoja erityisavustaja Thomas Bergman, 071 878 8212.”

 

 Aikamoinen tehtävä on mielestäni  langennut ministeri Thorsille! Toivottavasti yhteistyö Kreikan kanssa maahanmuuttopolitiikassa parantaa molempien maiden turvapaikanhakijoiden tilannetta ja vähentää laitonta maahanmuuttoa.

Ja muutenkin Kreikan kanssa täytyy olla hyvässä yhteisymmärryksessä..että Suomi saisi joskus lainatut rahat takaisiin, koska kuulemma, Kreikka on jo viisi kertaa laiminlyönnyt velkansa..No onhan niitä velkoja laiminlyöty useimmissa maissa.. 

Toivotamme ministeri Thorsille hyvää ja turvallista matkaa!

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu