Jos en olisi syntynyt ?

Olen lueskellut tässä runoilija Anna-Mari Kaskisen runoja je ajattelinkin tuoda muillekin yhden pienen luettavaksi ja mietittäväksi.

 

Jos en olisi syntynyt

enkä olisi tässä.

olisinko tyhjä paikka

pilkkopimeässä?

 

Jos en olisi syntynyt,

olisinko missä?

Yksinäinen pisara

meren syyvyksissä.

 

Olisinko tuuli

tai hävähdys hento,

perhosen keveä

siiven lento?

 

Jos en olisi syntynyt,

olisinko tähti,

joka kauas kodistaan

luo ystävänsä lähti?

 

Surullista se on, jos ajatella, ettei jokainen pääsekään syntymään, mutta meille, jotka täällä US-Puheenvuorossa kirjoitellaan  ainakin ”onnistui” joskus syntyä tähän ihanaan maailmaan ja olemme kiertäneet kuka mitäkin rataa ennen kuin tänne US-sivulle päätyimme, muttei kuitenkaan linnunrataa kukaan kiertänyt, paitsi nimimerkki ”Juri Gagarin”, ehkä.. 

Tässä ”blogistanissa” on todella hienoa porukkaa ja varman eivät kaikki ole syntyneet  Suomessakaan, niin kuin minäkään, ja kirjoittelevat ja kommenttoivat  eri  puolilta maailmaa. Puhumattakaan siitä, että äsken täällä ”piipahti” itse USA:n presidenti Obama!!!

Se on minusta ihanaa, että tämä yhteisö on olemassa ja minäkin onnellisesti kerran ”eksyin” tänne ja olen niin kuin hyväksytty porukkaan kirjoitusvirheineen. Kiitos siitä! 

Jos joku nyt linkittäisi tänne Tapio Rautiovaaran :.. ”En Päivääkään vaihtaisi pois”… hyvää yötä ja huomiseen… Joka aamu on armo uus!

 

 

 

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu