Juutalaiset- ihmiskunnan suurimman kansanmurhan kohde! Miksi?

Juutalaiset- ihmiskunnan suurimman kansanmurhan kohde! Miksi?

Wikipedia kertoo asiasta :

    ”juutalaiset olivat kansanmurhan pääasiallinen kohde, ja joidenkin määritelmien mukaan holokausti tarkoittaakin ainoastaan juutalaisten kansanmurhaa toisen maailmansodan aikana. Arviolta noin kaksi kolmannesta Euroopan juutalaisista eli 5–7 miljoonaa kuoli holokaustissa. Noin kolme miljoonaa juutalaista surmattiin varsinaisilla tuhoamisleireillä,liikkuvat tuhoamisyksiköt (Einsatzgruppen)surmasivat noin miljoonan ja loput surmattiin ghetoissa tai näännytettiin tarkoituksella nälkään ja kovaan työhön työleireillä. Tapahtuma ketju oli antisemitismin Euroopan huomattavin ilmentymä”

Mikä on holokausti? Sivistyssanakirja kertoo: holokausti: polttouhri, ihmisten tuhoutuminen tulessa, yleensä laaja tuho.

Miksi juutalaisia vainotaan läpi vuosisatojen / -tuhansien?

Uskonnon takiako? Mistä heitä syytetään, vihataan ja syrjitään? Liittyykö tähän kansaan myös ennakkoluulot, kateus ja mustamaalaaminen? Vai lieneekö syntynyt maapallon laajuisesti massapsykoosi tätä kansaa vastaan?

Juutalaisten tieteen ja tutkimuksen taso on kansainvälistä huippua.

He ovat tehneet paljonkeksintöjä, jotka hyödyttävät koko ihmiskuntaa. Juutalaisille on myönnetty viidesosa vuodesta 1901 lähtien jaetusta 849 Nobel-palkinnoista!

Juutalaisten ovat ylivertaisia lähes kaikessa tieteen, kuten esim. fysiikan, tähtitieteen, kemian, biologian, teollisuuden, tekniikan, elokuvan tai minkä tahansa älykkyyttä ja taiteellista kykyä vaativalla alalla. He ovat päässeet parhaille paikoille pankkimaailmassa ja Hollywoodissa…

Mikä selittää sen että, ihmiskunnan suurimman kansanmurhan kohteeksi joutunut kansa on kyennyt selviytymään. Olisi ymmärrettävä, jos heitä olisi paljon, mutta kun koko maapallon väestöstä heitä on vajaat 14miljoonaa.

Ovatko he niin kekseliäitä selviytymäänkin kuin keksimään suhteellisuusteorian ja muut keksinnöt? Vai onko heillä niin vahva yhteisöllisyys ja yhteenkuuluvuus, että se auttaa heitä yli rajojen selviytymään.

Lieneekö älykkyydessä kysymys geeniperimmästä, kasvatuksesta tai kulttuurin ja uskonnon vaikutuksesta?

    – Selitys on melko yksinkertainen juutalaisessa kulttuurissa sivistyksen perintö on kivenkova. Kun tämä yhdistetään länsimaiseen akateemiseen perinteeseen, saadaan tällainen lopputulos. Lundin yliopiston historian professori Disk Harrisson toteaa.

    Kemian, fysiikan lääketieteen, kirjallisuuden ja taloustieteen Nobel-palkinnot, jaetaan tänään Tukholmassa järjestettävissä juhlatilaisuuksissa. Nobelin rauhanpalkinnon saajia juhlitaan puolestaan Oslossa. – STT

Lopuksi kysymys: Entä jos juutalaisia maapallolla olisi esimerkiksi yhtä paljon kuin kiinalaisia, niin voisimmeko kuvitella millaisessa teknologiassa ja korkeatasoisessa kulttuuriyhteiskunnassa eläisimme? Vai eläisimmekö ollenkaan, jos kehitys olisi päässyt vielä korkeammalle kuin atomipommi, laser-ase ja bakteeri-ase?

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu