Onko uusi Venäläiset äidit -järjestö väärässä?

Onko uusi Venäläiset äidit -järjestö väärässä?

Tämä järjestö maailmanlaajuisesti toi esille Anton-pojan ja hänen äitinsä Rimma Salosen tapauksen Suomessa. Järjestön lehdistö osaston päällikkö Irina Bergset on ilmoittanut myös maailmanlaajuisesta boikotista, joka koskee suomalaisia tuotteita ja palveluja.

Asiasta kirjoitti täällä Puheenvuorossa 10.1.2012 01:37 Petri Rantanen otsikolla ”Venäläiset aikovat boikotoida suomalaisia yrityksiä ja matkailua Suomessa Anton Salosen takia”.

Venäläiset tiedotusvälineen kertovat aika laajasti asiasta ja boikotista! Venäläiset äidit toivoo, että, venäläiset lopettavat suomalaisten tuotteiden ja palveluiden ostamisen sekä Venäjällä että muualla maailmassa ja lopettavat myös Suomeen matkustelun. Boikottia tehostetaan jatkuvien mielenosoitusten lisäksi erilaisilla oheistuotteilla, kuten t-paidoilla, tarroilla ja magneeteilla. Boikotti on julistettu jo eilen.

Olisiko asiallista keskustella täällä Puheenvuorossa?

Onko teidän mielestänne tämä Venäläiset-äidit –järjestön toiminta sen arvoista vai pitäisikö jättää koko aihe pois mielestä?

Mitä mieltä olette itse boikotista? Onko sillä mahdollisuus onnistua?

Venäläiset äidit -järjestö on täällä hetkellä verkostoitunut seuraaviin maihin: Norja, Suomi, Ruotsi, Venäjä, Italia, Belgia, Tanska, Kanada, Australia ja Uusi Seelanti.

viovio
Imatra

Syntymäpaikka Pohjois-Inkeri, Lempaalan pitäjä, Oinaalan kylä, Arvilan talo.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu