Suomen luonnon huumausaineet

Taas kovaa puhetta puolesta ja vastaan kannabiksen vaaroista tai hyödyistä. Mitä siitä seuraisi ajatusmalleina jos se olisi laillista? Skenaarioita joissa jotkut näkevät vapaamman ja silti terveemmän yhteiskunnan ja toiset maalaavat seinille maailmanlopun kuvaa.

Mutta ketään ei kiinnosta se, että Suomen luonto on pullollaan huumausaineita ja niiden käyttöä ei voi kukaan valvoa, kaikille ei ole edes lakia olemassa joka kieltäisi aineiden käytön. 

http://tiedebasaari.wordpress.com/tag/myrkkykasvit/

Yhteensä Suomen luonnosta löytyy yli 200 erilaista kasvia jotka sisältävät hallusinogeenejä ja todellisuutta laajentavia ominaisuuksia. Aikuinen ihminen voi nauttia kaikkia viittä mainittua pieniä määriä kerrallaan ja saada samanlaisen vaikutuksen aikaan kuin LSD tai heroiini: 

1. Punakärpäsieni

 Punakärpässieni sisältää hermomyrkkyjä, joilla on muun muassa pahoinvointia aiheuttavia sekä huumaavia vaikutuksia, mutta niistä johtuvat kuolemantapaukset ovat todella harvinaisia.

2. Hullukaali

koisokasvien heimoon kuuluva ruoho on myrkyllisimpiä luonnonkasvejamme. Hullukaalissa on useita yhdisteitä, joista vaarallisimpia ovat hermostoon lamauttavasti vaikuttavat hyoskyamiini-, skopolamiini- ja atropiini-alkaloidit.

3. Suopursu

Suksi suolle, jos haluat pääsi sekaisin! Runsaasti kukkivat suopursut (Rhododendron tomentosum, aikaisemminLedum palustre) nimittäin huumaavat, jopa tainnuttavat kauas vaikuttavalla tuoksullaan.

4. Kielo

Sekä kielo että kalliokielo ovat erittäin myrkyllisiä kasveja, joissa on sydämen toimintaa vakavasti muuttavia glykosidiyhdisteitä.

5. Keltamo

Keltamosta irtoava neste on hyvin voimakasta, jopa rakkuloita iholle aiheuttavaa. Koko kasvi on vaarallinen, suorastaan myrkyllinen. Juuret ovat kasvin kaikkein myrkyllisin osa.

Ajatella mitä kaikkea Luonnosta löytyy ja me olemme huolissamme kannabiksesta – Meidän pitäisi polttaa metsät! 

VivianLaukka

90-luvun laman lapsi, vahva, mutta tunnekylmä persoona. Onnisunut kouluttautumaan 3 ammattiin, mutta turvallisuusala lähimpänä sydäntä. Vahvasti kantaa ottava ja sananvapaus suotakoon kaikille, mutta vastuu omasta sanaasta säilytettäköön myös.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu