Brexit ja Fixit

Tässä Britannian Brexit farssia seuranneenna olen tullut siihen tulokseen että, kyllä se olisi Suomenkin kannalta parempi erota EU:sta.

EU:n olemassa olo ärsytti brittejä niin paljon, että he sanoutuivat irti unionista, mutta eivät vieläkään tiedä mitä haluavat uusissa kauppasopimuksissa, ihmisten kulkemisessa Britanniaan ja takaisin, tai missään muussakaan.

Totuus on, että Britannia olisi saanut jo apua esim. Koronan hoidossa jos kuuluisi vielä EU:hun, mutta tämä maailmanvalta ajatteli varmasti pystyvänsä yksin tähän kaikkeen.

Kun vertaa Britannian luhistuvaa maailmanvaltaa ja Suomea, joka ei maailmanvaltaa ole nähnytkään, niin kyllä me suomalaiset hoitaisimme asiat paremmin meidän resursseilla ja tietäisimme mitä haluamme omissa globaaleissa sopimuksissa muiden valtioiden kanssa.

Voisimme erota heti tammikuussa EU:sta ja sitten parin vuoden kuluttua kaikki haukkua viherpunaset eliittisnobit maan viimesimpään rakoon, sillä en yhtään epäile etteikö Suomen eroa EU:sta saataisi jotenkin tässä maassa käännettyä sitä vastustavien syyksi.

Mutta olisihan se Suomen ero EU:sta tarpeellinen tässä tilanteessa. Voisimme kokea saman mitä Britannia kokee parhaillaan Brexitistä johtuen ja me suomalaiset haluamme itse kokea saman, että tiedämme varmasti omalla kokemuksella missä ryssittiin, kun muiden esimerkin seuraaminen sivusta on liian tylsää. Se pitää kokea!

Joten nyt äkkiä huseeraamaan Fixittiä Suomeen! Käsittääkseni kansanhiljainen enemmistö on FIXITIN puolella, onhan eduskuntatalon edessä ollut jopa 2000 ihmistä vaatimassa syksyllä Suomen EU eroa. Hallituksen ja eduskunnan pitäisi kuunnella sitä hiljaista enemmistöä ja tehdä EU:lle selväksi, että Suomi lähtee lätkimään Britannian tapaan täysin turhasta unionista.

 

 

 

 

 

 

(Itse en kannata EU eroa. Mutta ajattelen tämän huomautuksen olevan tarpeellinen, sillä kantani saattaa eksyä kirjoitusasun tyyliin.)

VivianLaukka

Laman lapsi. 90-luvun alussa syntynyt mies, joka oppi ajattelemaan maailman asioita jo nuorena. Kirjoitustyyli ajoittain kärkäs ja sarkastinen. (Lukihärö) jos joku kokee tarpeelliseksi moittia kirjoitusvirheistä ;) Yrittäkää kestää. Vantaalle muuttanut, mutta sydän on aina Tampereella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu