Jos Alkoholi olisi tarhattava eläin…?

Muistan hyvin kuinka eräs hallitus oli kerran vahvasti sitä mieltä, että Suomessa ei voida kieltää turkistarhausta, sillä se veisi elannon peräti 200 yrittäjältä ja työntekijältä.

No nykyään erästä ammattikuntaa on kuritettu kohta kaksi vuotta, eikä loppua näy – ilmeisesti elannon vieminen noin 200 000 yrittäjältä ja työntekijältä on ihan eri asia, eikä vaikuta niin paljon Suomen talouteen tai muihinkaan niin paljon, kuin edellä mainittu ammattikunta.

Logiikkaa ei tässä tietenkään ole, mutta näistä asioista on helppo päättää, kun oman palkan saaminen kuukausittain ei ole vaakalaudalla teki töitä tai ei – ja vaikka tuosta luottamustehtävästä, johon kansa on henkilön äänestänyt, joutuu joskus luopumaan niin valtiolta saa useita tonneja ilmaista rahaa siihen loisimiseen yhteiskunnan varoilla 😉

+2
VivianLaukka
Sitoutumaton Tampere

Laman lapsi. 90-luvun alussa syntynyt mies, joka oppi ajattelemaan maailman asioita jo nuorena. Kirjoitustyyli ajoittain kärkäs ja sarkastinen. (Lukihärö) jos joku kokee tarpeelliseksi moittia kirjoitusvirheistä ;) Yrittäkää kestää.
Vantaalle muuttanut, mutta sydän on aina Tampereella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu