Keski-ikäinen öyhöttäjä ja uusi Hetu-tunnus

Jälleen kerran on suomalainen öyhöttäjä näyttänyt kyntensä ja nyt he ulisevat siitä, ettei henkilöturvatunnusta saisi mennä muuttamaan sellaiseksi, ettei pelkän tunnuksen avulla enää voi sanoa onko joku mies vai nainen… Antakaa mun kaikki kestää! Kuinka nää öyhöttäjät ovatkaan selvinneet hengissä aikaisemmin jos nykyiset henkilöturvatunnukset otettiin käyttöön vasta 60-luvulla?!

Ai niin, hehän ovat syntyneet vasta sen jälkeen, koska suurin osa näistä valopäistä on yli keski-iän ylittäneitä tonttuja. Pitäisi varmaan kysyä kuinka heidän vanhempansa ovat ylipäätään voineet siittää ja synnyttää nämä nykyiset keski-ikäiset öyhöttäjät, kun ilman olemassa olevaa henkilötunnusta on varmasti ollut hyvin vaikeaa erottaa mies naisesta ja osata tuikata oikeaan reikään.

Ja kyllä se suomalainen keski-ikäinen taitaa olla heikkoa tekoa, jos maailma nyt kaatuu siihen että tulee ’unisex’ sotutunnukset, jotka jo laitettiin alulle SIPILÄN porvarihallituksen aikaan, että turha syyttää vihervassareita tästä asiasta! Herää vain kysymys, että kuinka me suomalaiset olemme ylipäätään voineet voittaa Talvi- ja jatkosodan, kun ei ollut olemassa sotutunnusta josta pystyi heti kertomaan onko tunnuksen omistaja mies vai nainen… mahtoi olla rintamalla vaikeaa arvuuttella asiaa onko vieressä olevalla taistelutoverilla miehen vai naisen värkit alakerrassa?! Ehkä se suomalainen sisu syntyikin siitä hirveästä kaaoksesta ja hämmenyksestä, joka on koetellut meidän isovanhempiamme, kun kukaan ei oikein osannut kertoa ilman nykyisenlaista henkilötunnusta oliko joku mies vai nainen???

P.S.

Tuskin asiasta olisi noussut loppupeleissä tällaistä haloota, jos media olisi uutisoinut vain, että uudet tunnukset tekevät yksityisyydensuojasta paremman ja turvallisemman…Syyhän näiden vaihtoon on yksityisyydensuojassa, minkä perään tää sama sakki (Keski-ikäinen öyhöttäjä) yleensä aina huutelee.  Mutta MEDIAN oli pakko luoda klikkiostikko käyttämällä ”sukupuolineutraali” termiä, joka triggeröi juuri sellaisia ihmisiä, joilla on aamulääkkeet ottamatta.

VivianLaukka

90-luvun laman lapsi, vahva, mutta tunnekylmä persoona. Onnisunut kouluttautumaan 3 ammattiin, mutta turvallisuusala lähimpänä sydäntä. Vahvasti kantaa ottava ja sananvapaus suotakoon kaikille, mutta vastuu omasta sanaasta säilytettäköön myös.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu