Kirkossa kuuluu noudattaa oikeaa avioliittokäsitystä. (Mielellään koko Suomessa.)

Naisille neitsyys vaatimus takaisin (kuukausittaiset immenkalvon tutkimukset tytöille ja naisille) ja avioliitossa pakko tehdä lapsia tai avioliitto raukeaa ja uudestaan ei mennä eron jälkeen avioliittoon ennen kuin vanha puoliso on maan alla. Toivottavasti vaativat oikeaa avioliittoa takaisin! ja toivottavasti vaatimukseen sisältyy avioliiton sisäisen raiskauksen dekriminalisointi – Mies on perheen pää ja nainen alamainen, kaikki muu seksi on syntiä joka ei johda lapsen saamiseen. Paavalin mukaan siemenen suuhun ottaminen oli synneistä kauhein – ja kuolema siitäkin palkka.

Suomi tarvitsee siveyspoliisin vahtimaan kansaansa ettei esiaviollista seksiä harrasteta ja kaikki kiintymys julkisilla paikoilla kielletään sakoilla ja julkisilla jalkapuilla ja ruoskinnalla. Molempien sukupuolten pitää jatkossa peittää itsensä ettei himot herää kun näkee paljasta ihoa ja kylpylät, uimahallit ja saunat pitää kieltää siveettöminä haureuden paikkoina. NYT ANNETAAN SUOMI TAKAISIN JUMALALLE JA TEHDÄÄN SUOMESTA KRISTITTY MAA JÄLLEEN!!!

Aluksi pitää tehdä heteroista jälleen parempia ihmisiä kuin muista ja sitten kun tämä tavoite on saavutettu – voidaan aloittaa taas kaikkien muiden steriloiminan, syrjintä ja väkivalta niitä kohtaan. Kriminalisoidaan kaikki muut seksuaalisuuden muodot ja järjestetään lentotunteja seksuaalivähemmistöille, aivonrikkojille ja esiavioilliseen seksiin sortuneille ja onanoijoille talojen katoilta.

Ja nainen kuuluu miespuolisen sukulaisen tai isäsnsä holhousvallan alle kunnnes menee avioliittoon kirkossa. Ja KIRKKOON KUULUMINEN PAKOLLISEKSI kaikille Suomen kansalaisille. Pakanat voidaan polttaa aroviolla.

Rukoilkaamme Jumlan armoa ja pelastusta! Tehdään Suomesta jälleen kristillinen valtio! Jos emme tee mitään, niin kaikki kärsii – ja Jumala itkee verta! Valtio ja Kirkko pitää yhdistää, kuten Jumala sen on tarkoittanut. AAMEN.

VivianLaukka
Sitoutumaton Tampere

Tälläinen noin kaksimetrinen mörkö, hyvin syöneenä ihan mukava, mutta nälkäisenä vähän äksy.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu