Maailma jonka haluan nähdä

Ilmeisesti ihminen on elänyt liiallisessa hyvin voinnissa ja turvallisuuden villapumpulissa ihan liian kauan, kun nykyajan moderni lääketiede nähdään uhkana ja salaliittoteorioina. On hyvin ilmeistä, että terveydestä on tullut, niin normaalia että sitä on alettu jopa pelätä – ehkäpä ihminen ahdistuu oikeasti pidentyneestä elinajan odotteesta, kun elämää pitää ja täytyy katsella koko ajan pidempään, niin modernista lääketieteestä tulee uhka.

Vielä sataviisikymmentä vuotta sitten oli täysin normaalia, että ihminen saattoi kuolla kupsahtaa jo hyvinkin nuorena – lasten kuolemat eivät olleet maailman järisyttävin asia ja siksi niitä lapsia tuotettiin liukuhihnalta, kun tiedettiin että jopa 70% mukuloista kuolee ennen kymmentä ikävuotta. kaikenlaiset kulkutaudit ravasivat alituiseen kylässä ja tappoivat ja rampauttivat pysyvästi terveenkin ihmisen. Lääkärissä käydessä ei tunnettu hygieniaa oikeastaan lainkaan ja ennen vanhaan lekurit saattoivat leikata potilaita likaisissa ulkovaatteissa ja pesemättömissä leikkausvälineissä. Jos selvisit leikkauksesta, niin infektio tappoi sinut mikä saattoi tarttua likaisista välineistä ja käsistä.

Tauteja vastaan suojauduttiin kirjoittamalla latinaksi Raamatun jakeita paperille ja pitämällä näitä ”rukousamuletteja” lähellä kehoa, ettei pahat henget tartuta tautia.

Voitaisiinko palata tähän maailmaan? Epäkekistään antibiootit ja rokotteet, särkylääkkeet ja muut kivunlieventäjät. Tohtoreilta ei enää vaadittaisi täydellistä ja kliinistä hygieniaa vaan voisi ”vetää lonkalta” toimenpiteitä – myöskin tutkimukset humalassa sallittaisiin leikkauksia myöten. Tehdään elämästä hiukan ennalta arvaamattomampaa – niin ehkä joskus taas ihminen oppisi arvostamaan niitä lääketieteen saavutuksia jotka on nykyään olemassa.

Voitaisiin aloittaa valtiollisella rokotekiellolla ja antibioottien kriminalisoimisella 😉 Siinä vaiheessa kun populaa alkaa tippuun ihan tavalliseen jäykkäkouristukseen jonka on saanut siitä ruosteisesta naulasta, niin halu ottaa ennaltaehkäisevä lääke saattaa jopa nousta. Mutta aluksi suomalaisten kuolleisuus täytyy saada takaisin samoihin lukemiin mitä se oli 1850-1950 😉

+1
VivianLaukka
Sitoutumaton Tampere

Laman lapsi. 90-luvun alussa syntynyt mies, joka oppi ajattelemaan maailman asioita jo nuorena. Kirjoitustyyli ajoittain kärkäs ja sarkastinen. (Lukihärö) jos joku kokee tarpeelliseksi moittia kirjoitusvirheistä ;) Yrittäkää kestää.
Vantaalle muuttanut, mutta sydän on aina Tampereella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu