Naiset, Pride ja Abortti

Eräs facebookin kommemntaattoreista esitti 27.6.2022 tämmöisen kommentin siitä mitä mieltä on Pridesta ja siitä jatkuvasta keuhkoamisesta ja meuhkaamisesta, että jokaiselle ihmiselle pitäisi taata samat oikeudet – Kommentoijan mielestä se kuulemma ärsyttää pientä joukkoa ihmisisä, että kun se ärsytys kasvaa liian suureksi, niin meidän keuhkoajien pitäisi sitten vain hyväksyä se väkivalta ja viha mikä siitä pienestä joukosta lähtee. Vaikka voin paljastaa sen verran, että kyseinen kommentaattori on nainen ja hänen kommenttinsa löytyy Iltalehden sivuilta, niin kommentti on hyvin osuva. Tämän naisen kirjoittama kommentti kun sopii myös niille, jotka keuhkoavat naisten oikeuksista.

Maailmasta löytyy aina se pieni joukko miehiä, jotka eivät mitenkään voi ymmärtää/hyväksyä, että nainen olisi samanarvoinen miehen kanssa. ja ilmeisesti tämä vuosikymmeniä jatkunut paasaaminen naisten oikeuksista on johtanut siihen, että nykyään maailmassa naisia kivitetään, raiskataan, pahoinpidellään ja tapetaan valtavia määriä. Naisten pitäisi ymmärtää, että elämässä on paljon muutakin kuin sukupuoli ja sellaisten järjestöjen – kuten Amnesty, Naistenlinja, Uniceff jne… jatkuva toitottaminen naisten oikeuksista on saaneet sen pienen joukon miehiä ärsyyntymään niin paljon, että naisten kokema väkivalta, raiskaukset ja tappamiset ovat lisääntyneet vain, koska naiset eivät ole olleet hiljaa.

Uskon, että tämä pieni joukko miehiä voisi suvaita naisten olemassa oloa paremmin, jos naiset olisivat hiljaa eivätkä valittaisi koko ajan jostain epäkohdasta laissa tai kulttuurissa. Yhdysvalloissa korkein oikeus kumosi yleisen aborttioikeuden – SYY on ILMISELVÄ. Naiset pitivät liikaa ääntä itsestään ja heiltä vietiin yleinen aborttioikeus pois. Tämän teki siis lauma konservatiivisia miehiä suurimmaksi osaksi, joita ilmeisesti ärsytti tämä naisten jatkuva meuhkaaminen muka oikeuksistaan. Seuraavaksi otetaan pois ääni oikeus. Nainen on muutenkin liian tunteellinen tekemään järkiratkaisuja.

Uskon vahvasti, että maailmassa naisten kokema väkivalta, raiskaukset, kivitykset, tapot vähenisivät heti, jos naiset lopettaisivat sen jatkuvan itsensä esille tuomisen ja vaatimukset muka samoista oikeuksista mitä miehillä on. Mies ja nainen ovat eri sukupuolta ja ilmiselvästi mies on naista ylempänä – Sanotaanhan niin jo aika monessa uskonnollisessa tekstissäkin, että siinä on pakko olla jotain perää. Toki aina löytyy niitä miehiä, jotka tulevat ymmärtämättömyydessään pahoinpitelemään naista, mutta suurin osa naisista saisi olla rauhassa, jos naisten kuvitteellisista oikeuksista lopetetaan puhuminen ja erioikeuksien vaatiminen loppuisi.

Noin. Olen tällä blogitekstillä ratkaissut ongelman naisen kohtaamasta väkivallasta, raiskaamisista ja tapoista. Naisen kannattaa olla vain hiljaa ja taka-alalla miesten maailmassa, niin kyllä joskus hekin saavat yhtäläisyyden lain edessä. Ja miehet lopulta ymmärtävät, että onhan se nainenkin samanarvoinen heidän kanssaan. Naisten pitää vain olla hiljaa ja lopettaa se meuhkaaminen, niin kyllä me miehet se ymmärretään sitten joskus.

Saanko nyt keskittyä kesän viettoon?

0
VivianLaukka
Sitoutumaton Tampere

Laman lapsi. 90-luvun alussa syntynyt mies, joka oppi ajattelemaan maailman asioita jo nuorena. Kirjoitustyyli ajoittain kärkäs ja sarkastinen. (Lukihärö) jos joku kokee tarpeelliseksi moittia kirjoitusvirheistä ;) Yrittäkää kestää.
Vantaalle muuttanut, mutta sydän on aina Tampereella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu