Pakistan: valtion salamurhat?

Kaksi Pakistania kritisoinutta henkilöä, ovat löytyneet kuolleina olleen aluksi kadoksissa yhden päivän. Molemmat löytyivät hukkuneena, molemmat kritisoivat Pakistania.

Kanadan poliisin mukaan katoamiseen ja hukkumiseen ei liity rikosta, kun Ruotsin poliisi on ilmoittanut, että kuolinsyytä ei tiedetä. Kaksi kriitikkoa jotka kritisoivat entistä kotimaataan katoavat ja löytyvät myöhemmin hukkuneena tuhansien kilometrien päässä toisistaan… Ihan normaalia?

Uutisessa käydään läpi Pakistanin valtiolliseen salamurhapoppooseen liitettyjä tapauksia vuosikymmeniltä – mukasnnlukien nämä uusimmat mysteerikuolemat joissa ei ole mitään rikollista. Ilmeisesti Pakistan nauttii myös kansainvälistä suojelua muilta valtioilta, samaan aikaan kun Pakistanin kouluissa opetetaan kuinka nukelta, jossa komeilee Macronin naamataulu, leikataan pää poikki.

Ryhmällä joka nauttii valtiollista suojelua on myös läheiset välit Talebaneihin – terroristeihin, jotka ovat etsintäkuulutettuja ympäri maailmaa. Järjestö on myös rahoittanut ja aseistanut terroristeja. Rahoitus on ollut yli 100 miljoonan dollarin luokkaa joka vuosi.

 

BONUS:

Englannissa poliisi ei puolestaan näe mitään pahaa tai väärää, jos Islamisti vaatii ateistien ja ex-uskonnollisten teloittamista julkisesti samalla kun uskonnolliset hurraavat veren virratessa.

Poliisin mielestä he ovat vain kiihkeitä uskossaan ja asiassa ei ole rikosta esim. Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tälläkin tubettajalla on 60 000 seuraajaa, ja videolla hän paasaa fanaattisesti kuinka vääräuskoiset pitää hävittää maan päältä.

Englannin poliisin mielestä hän on vain kiihkeä uskossaan – vähän kuin KD meillä. Ja on hyvin todennäköistä, että sitten kun Britanniassa tapahtuu taas terroristi sävytteinen isku, niin poliisiviranomaiset eivät tiedä miksi niin pääsi käymään?! Vaikka he tuntuvat olevan jihadisti saarnaajien kanssa sitä mieltä, että kiihkeästi saa uskoa ja saarnata mitä vaan…

HULLU MAAILMA…

 

VivianLaukka

Laman lapsi. 90-luvun alussa syntynyt mies, joka oppi ajattelemaan maailman asioita jo nuorena. Kirjoitustyyli ajoittain kärkäs ja sarkastinen. (Lukihärö) jos joku kokee tarpeelliseksi moittia kirjoitusvirheistä ;) Yrittäkää kestää. Vantaalle muuttanut, mutta sydän on aina Tampereella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu