piispainkokous voisi keskittyä tuomaan OIKEAN Raamattukäsityksen takaisin.

Sananl. 11:22 ”Kultarengas sian kärsässä on kaunis nainen, älyä vailla.”
Sananl. 9:13 ”Tyhmyys on nainen, levoton ja yksinkertainen, eikä hän mistään mitään tiedä.”
Sananl. 31:3 ”Älä anna voimaasi naisille, vaellustasi kuningasten turmelijatarten valtaan.”
———————————
Kyllä täytyy sanoa että joissain asioissa Raamattu osaa kyllä asiansa – Suomi on joutunut kadotuksen ja turmeluksen tielle siitä asti kun alkoivat antamaan naisille oikeusksia. Raamatun mukaan tämä on täysin Jumalan lain ja Pyhän sanan vastaista. naisilta pois kaikki oikeudet ja takaisin holhouksen alaisuuteen kuten PYHÄ SANA opettaa! Muuten Jumala itkee verta ja poistaa siunauksensa Suomen päältä. Tämä Suomen ahdinko on seurausta siitä, että naisille on sallittu aborttioikeus ja murha! Nainen on tyhmä eikä Jumalan luomakunnassa saa ääneen mitään sanoa, ettei ympärillä olevat tyhmene hänen kanssaan. Palatkaamme takaisin Raamatun järjestykseen ja naiset takaisin nyrkin ja hellan väliin niin kuin Jumala on tarkoittanut.

Kyllä se on jo pitkään todistettu, että oikeistohallitukset aloittavat viemällä marginaaliryhmien oikeuksia ja lopulta vievät oikeudet jopa vastakkaiselta sukupuolelta. USAssa Hand Maids Tale alkaa olemana totta jo joissain osavaltioissa. No sehän tiedetään että kehitys ei aina mene eteenpäin. Suomessa avioliiton sisäinen raiskaus kiellettiin vasta 1994 – ja kirkkomme tätä vastusti, sillä Raamatun vastaista antaa naiselle päätösvalta omasta kehostaan. Venäjä puolestaan 2010-luvulla dekriminalisoi perheväkivallan, sillä MIES on perheessä PÄÄ ja nainen eli vaimo uskoo miestään tai itkee ja uskoo miestään.

Ennen vihkimistä naisen piti olla neitsyt – Vaatimus joka Suomessa on jäänyt unholaan, mutta asiasta tuskin järjestettiin piispainkokousta. Neitsyys ennen avioliittoa oli ainoa asia jolla nainen pääsi vihille – Tämä vaatimus pitäisi palauttaa kirkkohäiden yhteyteen. Sillä kyseessä on Jumalan PYHÄ SANA.

Suomessa pitää palauttaa vanha nimilaki toimintaan, missä naisilla ei ole vaihtoehtoa muuta kuin ottaa miehen sukunimi. Avioliiton ulkopuolelle syntyneitä lapsia pitää alkaa jälleen sorsimaan ja sortamaan, ja heiltä pitäisi kansalaisoikeudet riistää. Lehtolapsi ei kuullu yhteiskunnan sisäpuolelle täysivaltaisena jäsenenä.

———————————-

Tuom. 21:21 ”Kun näette Siilon tyttärien tulevan ulos karkeloimaan, niin rynnätkää viinitarhoista ja
ryöstäkää jokainen itsellenne vaimo Siilon tyttäristä ja lähtekää Benjaminin maahan.”

Uuden testamentin mukaan Suomessa pitäisi dekriminalisoida raiskaus ja vaimonryöstö. On täysin PYHÄN SANAN vastaista toimintaa pitää tämmöinen toiminta rikollisena, jonka Jumalakin on hyväksynyt.

———————————-

Tiit. 2:9 ”Kehoita palvelijoita olemaan isännilleen kaikessa alamaisia, heille mieliksi, etteivät vastustele.”
1. Piet. 2:18-19 ”Palvelijat, olkaa kaikella pelolla isännillenne alamaiset, ei ainoastaan hyville ja lempeille, vaan nurjillekin. Sillä se on armoa, että joku omantunnon tähden Jumalan edessä kestää vaivoja, syyttömästi kärsien.”
Jooel 3:8 ”Minä myyn teidän poikianne ja tyttäriänne Juudan poikien käsiin, ja he myyvät ne sabalaisille, kaukaiselle kansalle. Sillä Herra on puhunut.”
Luuk. 12:47 (Jeesus puhuu) ”Ja sitä palvelijaa, joka tiesi herransa tahdon, mutta ei tehnyt valmistuksia eikä toiminut hänen tahtonsa mukaan, rangaistaan monilla
lyönneillä.”

Suomi tekee valtiollisesti syntiä ja väärin, kun on kriminalisoinut ihmiskaupan. Uudentestamentin mukaan on ok käyttää väkivaltaa palvelijoita kohtaan ja omistaa heidät.

Piispojen pitäisi kirkoissa puhua hyvää orjuudesta, sillä onhan se parempi olla toisen ihmisen omaisuutta kuin olla osaton ollenkaan. Asunnottomuus ainakin katoaisi kokonaan Suomesta jos jokaisen asunnottoman saisi lukita kahleissa vaikka kellariin ja ottaa ulos vain silloin kun itse ei jaksa siivota tai tehdä kotitöitä.


Uskon vahvasti että mikäli Suomi näyttäytyisi enemmän patriarkkaalisena naisia holhoavana ja vähemmistöjä vainoavana valtiona – Kuten Venäjä tuossa naapurissa.

Niin Suomeen saapuvien Idästä tulevien pakolaisten kotoutuminen onnistuisi helpommin kun nainen olisi samassa asemassa kuin lähtömaassa ja ihmisiä julkisesti rangaistaisiin toreilla, joita pääsisi katsomaan koko perheen voimin.

Ja pitää muistaa että rva. Räsänen on itse sanonut haastattelussa että Raamatun laki menee maallisen lain edelle ja yläpuolelle.

VivianLaukka
Sitoutumaton Tampere

Tälläinen noin kaksimetrinen mörkö, hyvin syöneenä ihan mukava, mutta nälkäisenä vähän äksy.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu