Raiskaussyytös vallankäytön välineenä

Syytön istui vankilassa raiskauksesta.

Ja taas on tullut ilmi, että syytön mies on istunut vankilassa rikoksesta jota ei siis tapahtunut.

Tiedän, että raiskaus rikoksena nostattaa aina tunteita pintaan, ja etenkin keskustelupalstoilla moni väläyttelee raiskaajien silpomista rangaistuksena.

Nyt olisi taas hyvä miettiä, että jos Suomessa todellakin leikattaisiin raiskaajilta sukuelimiä irti rangaistukseksi, niin tämän rangaistusmuodon väläyttelijät voisivat nyt rehellisesti kertoa minulle, kuinka sitten toimittaisiin kun tulee ilmi tällaista?

Eihän niitä leikattuja osia enää takaisin saa, ja kivesten tuottama testosteroni on elintärkeä hormoni ihmiselle. Valtio varmaan korvaa testohoidot, mutta mites lastenhankita – omien biologisten lasten saanti onkin mahdotonta. Ja penissiirteet voivat ehkä taata mahdollisuuden seisomakuselle, mutta nämä siirteet eivät välttämättä takaa enää hyvää ja toimivaa ja nautinnollista seksielämää. (Ja mikä olisikaan rahallinen korvaus?! Riittäisikö kymppitonni vai 10 miljoonaa?)

Entä jos tämäkin mies olisi heti tuomionluvun jälkeen viety leikkaussaliin missä hänen ”oletettu” rikoksentekoväline olisi menetetty valtiolle?

Ja mitenkä toimittaisiin, jos nainen tuomittaisiin seksuaalirikoksesta; kohtu, munasarjat pois ja vagina ommellaan kiinni?

Odotan innolla teidän rehellisiä mielipiteitä siitä, kuinka toimittaisiin tällaisissa tapauksissa, mikäli Suomessa otettaisiin käyttöön silpominen rangaistusmuotona.

+3
VivianLaukka
Sitoutumaton Tampere

Laman lapsi. 90-luvun alussa syntynyt mies, joka oppi ajattelemaan maailman asioita jo nuorena. Kirjoitustyyli ajoittain kärkäs ja sarkastinen. (Lukihärö) jos joku kokee tarpeelliseksi moittia kirjoitusvirheistä ;) Yrittäkää kestää.
Vantaalle muuttanut, mutta sydän on aina Tampereella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu