Suomen Sudet

Miten me suomalaiset emme pysty tulemaan toimeen oman luontomme kanssa, mitä hehkutetaan maailmalla vuodesta toiseen?!

Suomessa susia on noin 300 yksilöä ja Suomen pinta-ala on 338 465 neliökilmometriä, ja asukasluku on 5,5 miljoonaa.

Italia on pinta-alaltaan 301 338 neliökilometriä ja asukasluku 60 360 000 ja susia Italiassa on arviolta 1 500 – 2000 yksilöä.

Miten kummassa Italia, joka on noin 38 000 neliökilometriä pienempi, asukasluvultaan 60 miljoonaa – väestön tiheys 200,3/neliökilometri, pystyy tulemaan toimeen jopa 1500 susiyksilönsä kanssa!?

Mutta Suomi joka on yksi harvimmin asutuista valtioista koko maailmassa, ei tunnu pystyvän elämään edes 300 susiyksilönsä kanssa?!

vastaus on hyvin yksinkertainen: Me suomalaiset vihaamme luonontilassa eläviä eläimiä. Luonto itsessään on kaunista, mutta vasta sitten kun sieltä on poisettu sudet, karhut, pöllöt, kotkat, hanhet, ilvekset, ahmat, näädät, ketut, jne… ja sitten kun kaikki petoeläimet on saatu lahdattua pois, voimme aloittaa suurten saaliseläinten lahtauksn; Hirvet, peurat, porot, villisiat jne…

VivianLaukka

90-luvun laman lapsi, vahva, mutta tunnekylmä persoona. Onnisunut kouluttautumaan 3 ammattiin, mutta turvallisuusala lähimpänä sydäntä. Vahvasti kantaa ottava ja sananvapaus suotakoon kaikille, mutta vastuu omasta sanasta säilytettäköön myös.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu