Trauman uhrit eriarvoisessa asemassa

Asiantuntijan mukaan Tempparien katsominen on traumaattista uhreille

Jep. Yhtä syytetään talousrikoksista – mahtaa olla todella traumaattista Suomen valtiolle tämä…
Mutta toisaalta… suomalaisen oikeustaju on jännä. Marlonia vasta epäillään raiskauksista – häntä ei ole todettu siis vielä syylliseksi, mutta hänet on jo somessa lynkattu. (Syytön kunnes toisin todistetaan ei päde hänen kohdallaan.) 

Axl Smith harrasti kyllä seksiä naisten kanssa, mutta heidän vapaasta tahdostaan, mutta syyllistyi salakuvaamiseen – hänetkin lynkattiin somessa totaalisesti. (Ei ole työtarjouksia tullut Suomessa ainakaan.)

Roope Salminen TUOMITTIIN käräjäoikeudessa Seksuaaliseen tekoon pakottamisesta – Suomen kansa antoi hänelle tsemppiviestejä ja töitä on löytynytkin tuomion jälkeen. (Ai niin, mutta Salminen onkin täysin suomalainen – sehän muuttaa koko asian 😉 )
Mites Salmisen rikoksen uhri? Onko Salmisen tuijottelu tvstä yhtä traumaattista kuin tässä tapauksessa vai onko kyse sittenkin jostain henkilön ominaisuudesta, jota ei haluta mainita julkisuudessa? 😛 

Mitä voidaan siis oppia näistä tapauksista? Että seksuaaliseen tekoon pakottaminen on lievempää kuin salakuvaus, vaikka seksiä on harrastettu yhteisymmärryksessä. Myöskin salakuvausvideoiden katsominen on hyväksyttävämpää, sillä Kasmirhan kertoi niitä katselleensa.
Mutta Salminen on tuolla tvssä tuomiostaan huolimatta, ja se ei ole traumaattista hänen uhrilleen jne…

VAIKKA MUN MIELESTÄ TEMPPARIT ON TÄYTTÄ KURAA KOKO OHJELMA!!!
Niin minä sentään pyrkisin tässä Canceloimisessa edes jonkinlaiseen logiikkaan miksi juuri tämä kausi pitäisi kieltää esityksestä.
Asiantuntijan mukaan: ilmeisesti kaikki uhrit eivät olekaan toistensa kanssa saman arvoisia – mutta se ei Suomessa ole yllätys 😉

0
VivianLaukka
Sitoutumaton Tampere

Laman lapsi. 90-luvun alussa syntynyt mies, joka oppi ajattelemaan maailman asioita jo nuorena. Kirjoitustyyli ajoittain kärkäs ja sarkastinen. (Lukihärö) jos joku kokee tarpeelliseksi moittia kirjoitusvirheistä ;) Yrittäkää kestää.
Vantaalle muuttanut, mutta sydän on aina Tampereella.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu