Valviran Lihatalkoot

Tutkintapyyntö Liha-sanan käytöstä
————————————————-
Onko Terveydensuojelu tietoinen siitä, että meitä suomalaisia on johdettu vuosia harhaan, itse olen ollut syvästi järkyttynyt, kun kuulin että kasvisliha ei sisälläkään oikeata lihaa ja päätös Pouttu oy yrityksen tuotepakkausten uusimisesta tulee todellakin tarpeeseen, sillä me suomalaiset emme muuten olisi tienneet, ettei kasviksista valmistettu ”liha” ole oikeaa lihaa.
Samalla tajusin, että meille suomalaisille on kerrottu pienestä pitäen että on terveellistä syödä ”hedelmälihaa”, mutta eihän hedelmissä ole lihaa, joten eikö nyt olisi korkea aika kieltää ”hedelmäliha”-sanan käyttö harhaanjohtavana ja vaarallisena, koska se ilmiselvästi valehtelee kuluttajalle, että hedelmissä olisi lihaa sillaisessa muodossa, missä ymmärrämme ”liha”-sanaa käytettävän. ”Liha”-sanan käyttö kuuluisi hetimmiten rajata käytettäväksi vain eläinperäisiin tuotteisiin, niin me kuluttajat ja suomalainen yhteiskunta pelastumme valtavalta harhaanjohtamiselta ja vääryydeltä, joka voi kohdata meitä kaupassa tai ravintolassa, jos erehdymme ostamaan jotain, mikä ei oikeasti sisällä lihaa ollenkaan.

Terveisin
Huolestunut kansalainen
Vivian Laukka
——————————————-
Painoin jo hetki sitten oman sähköpostini lähetä nappia ja lähetin tämän huolestuneen kirjeen Valviran Terveydensuojelun yksikköön, pitäähän meidän pitää suomalainen virkakoneisto työllistettynä.

VivianLaukka

90-luvun laman lapsi, vahva, mutta tunnekylmä persoona. Onnisunut kouluttautumaan 3 ammattiin, mutta turvallisuusala lähimpänä sydäntä. Vahvasti kantaa ottava ja sananvapaus suotakoon kaikille, mutta vastuu omasta sanaasta säilytettäköön myös.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu