Aito avioliitto -yhdistys: Oikeus olla -aloitteen kertymän takana organisoidut toimijat ja mahdollisesti automatisoitu järjestelmä

Kansainväliseen anti-gender -liikkeeseen lukeutuva suomalainen Aito avioliitto -yhdistys on jokseenkin odotetusti reagoinut translain uudistamista vaativaan Oikeus olla -kansalaisaloitteeseen. Yhdistyksen liki viikon takaisessa kirjoituksessa, Kansalaisaloite ”Oikeus olla” on vaarallinen nuorille, maalaillaan varsin tuttuun tapaan osin toistamiskelvottomia kauhukuvia translain uudistamisen seurauksista.

Erityinen huomio kuitenkin kiinnittyy heti kirjoituksen alusta ilmenevään yhdistyksen näkemykseen siitä, miksi Oikeus olla -kansalaisaloite sai vain parissa päivässä täyteen vaaditut 50 000 kannatusilmoitusta.

Aloitteen saama nopea kertymä yhtenä piikkinä parissa päivässä ei indikoi, että aloitteella olisi suuri suosio vaan sitä, että aloitteen takana on organisoidut toimijat ja mahdollisesti automatisoitu tekninen järjestelmä.”, esittää yhdistys kirjoituksessaan.

Koska mainittua käsitettä automatisoitu järjestelmä edeltää määre mahdollisesti, syntyy mielikuva, että kyseisellä järjestelmällä ei viitattaisi sinänsä itsestään selvään tosiasiaan, nimittäin kansalaisaloite.fi -sivustoon, vaan johonkin muuhun.

Vaikka organisoitujen toimijoiden osalta voidaan myös todeta lukemattomien muiden kansalaisaloitteiden tapaan tosiasiana se, että taustalla on liki aina toimijoita, herää määreen organisoitunut kohdalla kysymys, pyritäänkö luomaan mielikuvaa jollakin erityisellä tavalla organisoituneista toimijoista.

Mitä Aito avioliitto -yhdistyksen harjoittama mielikuvaleikki indikoi?

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu