Aito avioliitto -yhdistys: ”Pride pyrkii diktatuuriin”

Kansainväliseen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ja naisten oikeuksien vastaiseen anti-gender -verkostoon kytkeytyvä Aito avioliitto -yhdistys on pyrkinyt oikeuttamaan olemassaoloaan mitä erilaisimmilla näkemyksillä, joiden yhdistys ei katso olevan mitenkään ihmisiä erottelevia, eksklusiivisia tai vihamielisiä. Kuinka totta tämä on, onkin täysin eri asia.

Aito avioliitto -yhdistyksen edustama perhe- ja seksuaalipoliittinen käsitys on alusta lähtien ollut kapea jopa heteronormatiivisessa mielessä ja sitä myöten myös voimakkaasti erotteleva ja ulossulkeva muun muassa yksinhuoltajaperheiden näkökulmasta tarkasteltuna. Hyvällä syyllä voidaan myös kysyä, mahtaako yhdistyksen mainostama ”perinteinen perhe” olla aidon suomalaisen perinteen mukainen vai aivan jotakin muuta?

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kohdistuvat antipatiat on anti-gender -liikkeelle tyypillisesti kätketty ”gender -ideologiaan” tai ”Pride -tapahtumiin” kohdistuvaan kritiikkiin. Tästä esimerkin tarjoaa Aito avioliitto -yhdistyksen muutama päivä sitten julkaisema kirjoitus ”Kun ystävällisyys ja Pride kohtasivat Helsingissä”. Kirjoitus kertoo Aito avioliitto -aktivistien Helsinki Pride -marssille tekemästä vastamielenosoituksesta, jota kutsutaan ”testiksi”.

Esiin tuli korostuneesti ja todistettavasti … Valtavaa tahallista ilkeyttä, vihamielisyyttä, kiroamista, suvaitsemattomuutta, loukkaavuutta, väkivaltaa, päihteiden käyttöä ja pahantahtoisuutta. Paikanpäällä havaitussa asenteessa ja arvomaailmassa ei liene ylpeilemisen (Pride) aihetta. Yritys tai henkilö, joka tukee tuollaista toimintaa, hankkii itselleen häpeäleiman pahuuden edistäjänä. Vielä tiedoksi, että Aitoavioliittolaisia oli kolme, Pride-marssijoita muiden arvion mukaan noin 70 000.”, kirjoittaa yhdistys.

Ei kohdattua asiattomuutta ole syytä puolustella. On silti erikoista, että kolmen aktivistin kokemuksiin perustuen leimataan 70 000 Pride -marssijaa häpeäleiman ansaitsevaan pahuuteen osallistujiksi. Täytyy myös huomata, että kirjoituksen kuvissa on kasvoista tunnistettavia marssijoita, joilla olisi oikeus tietää, minkä kaikkien laatumääritteiden saattelemana Aito avioliitto -yhdistys kuvia esittelee. Kuvatekstillisen kuvan kasvot on sumennettu todistettavasti vasta jälkikäteen.

Kirjoituksen lopussa on luonnollisestikin lista ”Priden poliittista luonnetta” kuvaavista  ominaisuuksista.

Kuulemma mm. ”Pride pyrkii diktatuuriin”.

Suorastaa mykistävää.

 

+11

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu