Aito avioliitto -yhdistys syyttää Kokoomuksen ja Keskustan naisedustajia ”liberaalin särön” aiheuttajiksi

Aito avioliitto -yhdistyksen puheenjohtaja Arto Jääskeläisen yhdistyksen sivuilla julkaistu kirjoitus Pride-liputus on provokaatio ja laajasti loukkaavaa hyökkää kiihtynein sanakääntein Pride -liputusta vastaan. Suomen lippu ja Pride -lippu asetetaan toistensa vastakohdiksi. Edellinen edustaa kirjoituksen mukaan ”tasa-arvoa” ja ”yhdenvertaisuutta”, niin sanottua ”kaikkien lippua”, jälkimmäinen puolestaan ”provokaatiota” ja ”vierasta aatetta ja valtaa”.

Elämme taas vuodenaikaa, jolloin monien ärsytyskynnys ylitetään: on aika joutua tahtomattaan kohtaamaan provokatiivista yhden vähemmistöaatteen symbolin korostusta ja tarjontaa julkisuudessa. Voi vain ihmetellä, eivätkö Pride-liputtajat todellakaan ymmärrä, että Pride-liputus on selkeä provokaatio toisin ajattelevia kansalaisia kohtaan?”, kirjoittaa Jääskeläinen.

Jääskeläinen yrittää luoda kirjoitukselleen uskottavuutta pitämällä Pride -lipun historiasta eräänlaisen pikakurssin, mihin nojautuen hän toteaa Pride -lipun olevan ”homojärjestön taistelulippu”, täsmällisemmin amerikkalainen sellainen.

Kokonaisuutena tarkastellen vihollisasetelmaa hakeva kirjoitus tulee osoittaneeksi sen, miten tarpeellinen symboli Pride -lippu on. Tosin kukaan ei ole sanonut, että nimenomaan Pride -liputus sinänsä korjaisi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksiin kohdistuvia loukkauksia. Kaikkein keskeisintä on yhteiskunnassa eri tasoilla tehtävä pitkäjänteinen työ tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden eteen.

Tasa-arvoteemaa liipaten Aito avioliitto -yhdistyksen puheenjohtaja piirtää kirjoituksessaan oireelliselta näyttävän kuvion. Nimittäin, syyttäessään sateenkaariliikettä oikeistopuolueiden jakamisesta ”opillisesti liberaaliin ja alkuperäiseen konservatiiviseen siipeen”, Jääskeläisen sormi siirtyy yllättäen Kokoomuksen ja Keskustan naisedustajiin.

On helppoa nähdä jo silmämääräisesti, mitä on tapahtunut esimerkiksi Kokoomukselle ja Keskustalle, samoin kuin havaita se, että särö on tullut puolueisiin pääosin niiden naisedustajien kautta. Tähän liittynee oleellisesti uusfeminismin käyttö liberaalien tavoitteiden ajamiseen ja naisten lehdistön tarjoama liberaali maailmankuva.”, toteaa Jääskeläinen.

Q.E.D.

Naisten ja LHBTIQ -vähemmistöjen oikeudet ovat molemmat anti-gender -liikkeen tulilinjalla.

+11

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu