Aito avioliitto -yhdistys, Unkari ja valheelliset kiiltokuvat

Kansainväliseen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ja naisten oikeuksien vastaiseen anti-gender -liikkeeseen kuuluva Aito avioliitto -yhdistys on osoittanut ylistävää mielenkiintoa Unkaria hallitsevan äärioikeistolaisen Fideszin saavutuksiin. Yhdistyksen Unkaria koskevat kirjoitukset ovat läpeensä propagandistista sumutusta ja voisi jopa luulla, että yhdistys olisi omaksunut Fideszin Suomen äänitorven roolin.

Aito avioliitto -yhdistyksen erityinen mielenkiinto saa selityksensä Fideszin toteuttamasta ”perhemyönteisestä” politiikasta, joka on peitenimi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä sortaville toimille. Fideszin politiikka on ajanut Unkarin rajuun hankaukseen EU:n kanssa. Unkari on myös asemoitunut Venäjän fasistihallintoa myötäilevästi. Pääministeri Viktor Orbán muun muassa julisti vastikään pidetyissä parlamenttivaaleissa Ukrainan juutalaisen presidentin Volodymyr Zelenskyin ”vastustajakseen”.

Unkarin vaalit voittanut Orban kutsui Ukrainan Zelenskyiä ”vastustajaksi”. MTV Uutiset, 04.04.2022

Paljon puhuvan esimerkin Aito avioliitto -yhdistyksen Unkaria koskevan ”uutisoinnin” luonteesta tarjoilee Unkarin parlamenttivaalien tulosta koskeva kirjoitus, missä ylistetään Fideszin voittoa ja pidetään halpana Unkarin oppositiota. Syytä opposition halveeraamiseen ei peitellä: profiloituminen ”sateenkaariasioiden lobbaamiseen”. Vaalien yhteydessä Fidesz vehkeili kysymyksenasettelultaan arveluttavan kansanäänestyksen, jolla se yritti saada kansalta mandaattia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä sortavalle ”perhemyönteisyydelle”. Äänestys meni mönkään, sillä riittävää 50 % osuutta hyväksyttyjä ääniä ei saatu kasaan. Tämä ei estänyt Aito avioliitto -yhdistystä tekemästä kalkyylejä, joissa annetaan ymmärtää, että kaikesta huolimatta mandaatti olisi saatu.

Aito avioliitto ry haluaa välittää uutiset luotettavasti tuoden esiin oleellisia yksityiskohtia.”, kertoo Aito avioliitto -yhdistys kirjoituksensa lopussa.

Luotettavuus oleellisten yksityiskohtien osalta saa kuitenkin pahan kolauksen, kun esiin nostetaan kostotoimet, joihin Unkarin hallinto ryhtyi vaalien jälkeen. Nimittäin, Unkarin hallinto määräsi välittömästi 16 HLBTIQ -kansalaisjärjestölle sakot, jotka ovat käytännössä viemässä kyseiset järjestöt oikeuteen. Tarkoitus on siis edelleen rajoittaa sateenkaarivähemmistöjen kansalaisvapauksia.

Press release: ‘Fidesz continues attacks on LGBTIQ NGOs after referendum’, or ‘a lesson in not knowing how to lose’. European Parliament’s LGBTI Intergroup, 12.04.2022

Edelleenkin, hyvää pääsiäistä!

+10

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu