Anti-gender-liike toimii Suomessa, mistä Aito avioliitto-yhdistys on kertonut täysin avoimesti

Aito avioliitto-yhdistyksen 10.11.2022 julkaisema artikkeli ”Gender-ideologia, anti-gender, valtiovalta ja arkkipiispa” kertoo avoimesti yhdistyksen kannattavan kirjaimellista anti-gender-aatetta. Samainen artikkeli sisältää linkin anti-gender(.)fi sivustolle, missä kerrotaan mitä anti-gender on.

Aito avioliitto-yhdistys on verkottunut kansainvälisesti samaa aatteellista viitekehystä kannattavien tahojen kanssa. Tästäkin yhdistys on kertonut lukemattomia kertoja. Kyse on kansainvälisestä liikkeestä, jonka kansalaisjärjestöt ja muut toimijat kertovat eräänä yhdistävänä tekijänä vastustavansa itse luomaansa mielikuvituskäsitettä nimeltä ”gender-ideologia” tai ”genderismi” (olkiukko).

On hyvin erikoista väittää, että anti-gender-liikettä ei olisi olemassa.

Vastaavanlainen erikoisuus kehkeytyi siitä, kun vuonna 2018 paljastui salamyhkäinen anti-gender-toimijoiden verkosto nimeltä Agenda Europe. Tuolloin muun muassa Aito avioliitto-yhdistyksen ja muiden samanhenkisten toimijoiden parissa kovaan väitettiin, etteivät he edes tiedä koko verkoston olemassaolosta.

Ei tarvinnut pitkälle mennä, kun Aito avioliitto-yhdistyksen sivuilta löytyi pari artikkelia, joiden lähteenä oli mainittu Agenda Europe-nimeä kantava blogi. Kyseinen blogi on nimittäin Agenda Europe-verkoston osa.

Toisaalta paljastui, että Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsäsen eduskunta-avustaja oli mukana Agenda Europe-verkoston Google-ryhmässä. Samalla tavalla voitiin osoittaa, että kansanedustaja Peter Östmanin on täytynyt pitkään olla tietoinen Agenda Europe-verkoston olemassaolosta.

Kansanedustaja Räsänen ja Agenda Europe – Anti-gender -liikkeen pimeimmän ytimen läsnäolo täyttä todellisuutta Suomessa | Uusi Suomi Puheenvuoro

Näyttää siltä, että anti-gender-liikkeeseen kuulumisen osalta avoimuus on katsottu paremmaksi vaihtoehdoksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu