Antikainen: ”On aika tuulettaa valtuustot ympäri maata ja potkaista vihervasemmiston tukipuolue keskusta ulos”

Helsingin Sanomien politiikan toimittaja Teemu Luukka kertoi tuoreessa analyysissään, että ”HS:n tietojen mukaan perussuomalaisten parissa on keskusteltu, että puolueen yksi päämäärä on tuhota keskusta”.

Keskustaa pilkkaavasta armonlaukauskommentistaan tunnettu Perussuomalaisten puoluesihteeri Arto Luukkanen otti välittömästi Luukan hampaisiinsa US Puheenvuorossa julkaistussa kirjoituksessa ”Teemu Luukka ja HS:n fabulajournalismin sietämätön keveys”. Luukkanen syyttää Luukkaa satujen keksimisestä.

Miten mahtaa olla asian laita?

Viime kuntavaalien edellä helmikuussa 2021 julkaistiin Perussuomalaisten kansanedustaja Sanna Antikaisen tiedote, missä Keskusta saatettiin samaan arveluttavaan valoon, josta Luukka kirjoittaa analyysissään. Tiedote julkaistiin Perussuomalaisten naisjärjestön sivuilla. Antikainen syytti Keskustaa ”vihervasemmiston tukipuolueeksi”, mitä mielikuvaa myös media on levittänyt.

Sen sijaan, että varsin johdonmukaiseksi ideologiseksi tavoitteeksi olisi nimetty mystisen ”vihervasemmiston” selättäminen,  Antikainen otti nimenomaan Keskustan tähtäimeensä.

On aika tuulettaa valtuustot ympäri maata ja potkaista vihervasemmiston tukipuolue keskusta ulos!”, luki Antikaisen tiedotteen otsikossa.

Se, että tämä viesti on nostettu otsikkoon ilmaisee koko tiedotteen pääviestin. Ihmisiä kannustettiin äänestämään Keskusta ulos valtuustoista. Antikainen maalasi Keskustasta omasta valta-asemastaan kiinnostuneen tavallisen kansan unohtajan ja totesi, että ainoa vaihtoehto Keskustalle on Perussuomalaiset.

Antikaisen tiedotteesta kirjoitti myös Perussuomalaisten verkkojulkaisu Suomen Uutiset.

Ei minkään puolueen virallinen järjestö ja yksittäinen kansanedustaja tule ulos näin rajulla viestillä, ellei asioista ole keskusteltu puolueen ja sen keskeisten strategien parissa.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu