Eikö pääministeri saa puhua asioista niiden oikeilla nimillä?

Täytyy suunnattomasti ihmetellä suomalaisen politiikan menoa. Hallitus on hyvässä parlamentarismia kunnioittavassa järjestyksessä hoitanut maan koronatoimia, pitänyt huolta siitä, että kansa saa kaiken tarvitsemansa tiedon ja vielä kaiken päälle politiikalle lähes tuntemattomaan tyyliin tunnustanut, että täydellisyyteen ei pystytä. Kiitokseksi tästä kaikesta saa ”kritiikin” nimellä kulkevia lämpimiä terveisiä kaiken maailman setämiehiltä, jotka pilkuttavat, juoruilevat ja muuntelevat totuutta sen minkä ehtivät.

Mediaan kiikutetaan setämiehien lakeijoita, joita löytyy hyvinkin korkeista asemista. Tyhjänpäiväisyys saadaan näppärästi näyttämään katu-uskottavalta tarinalta, kenties suurelta totuudelta.

Tämä siitäkin huolimatta, että saman päivän sisällä setämies ehtii esittämään vaatimuksia, jotka ovat toistensa kanssa täydellisessä ristiriidassa. Lakeijoiden hommafoorumi kiiruhtaa käynnistämään ”keskustelun”, jolla ristiriidat taiotaan kanihattuun.

Ei tässä mistään aidosta kriittisyydestä ole kysymys, vaan kuuluisan ”maahanmuuttokriittisyyden” olemuksen omaavasta hämmennyskampanjasta.

Suuttumus on suuri, kun politiikan ”Sitähän sää kysyit”-setämiehille kerrotaan totuus puuhistansa.

Sananvapautta suureen ääneen puolustavinaan olevat ”kriitikot” lakkaavat yhtäkkiä tuntemasta koko käsitteen. Kertoohan sekin jotakin …

vmlouek

Yksityishenkilö. Poliittinen kanta: yksityisasia. Puhelinnumero: salainen. "Jokainen on syntynyt jossakin kuussa mutta siitä huolimatta on hyvä pitää jalat maassa". "Menetkös matkoihisi, sanoi mummo, kun ei uusi peruna voisilmällä kelvannut ja sillä matkalla ollaan".

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu