”He haihtuvat kuin savu” – Onko ”luopioiden” ja ”Jehovan vihollisten” lopullinen tuho riemun aihe Jehovan todistajille?

Uskontojen uhrien tuki UUT ry:n tekemä löytö Jehovan todistajien videoarkistoista järkyttää tunnekylmällä sisällöllään.

Opetusvideolla esiintyy Jehovan todistajien amerikkalainen johtohenkilö Anthony Morris, joka maalailee brutaalin kuvan ”luopioiden” ja muiden ”Jehovan vihollisten” kohtaamasta tuhosta käsillä olevien lopunaikojen Harmageddonin taistelussa.

Videosta huokuva tunnelma on uhkaava ja se päättyy hyvin erikoiseen näytökseen, missä Morris havainnollistaa ”Jehovan vihollisten” tuhoutumista sytyttämällä tulitikun, jonka hän puhaltaa sammuksiin jättäen jälkeensä savupilven.

Näin käy Jehovan vihollisille. He haihtuvat kuin savu.”, sanoo Morris.

Tämä näyttää huvittavan Morrisia ja yleisöä, joka nauraa äänekkäästi.

Muissa yhteyksissä – kuten esiintyessään Helsingin Messukeskuksessa kesäkuussa 2016 – Morris on kertonut odottavansa sitä, että hän itse osallistuu miljardien miesten, naisten ja lasten tappamiseen sen jälkeen, kun Jeesus on muuttanut hänet taivaalliseksi olennoksi ja antanut hänelle yliluonnolliset voimat.”, kertoo Uskontojen uhrien tuki UUT ry videosta kertovassa Facebook -päivityksessään.

Jehovan todistajien johtohenkilö Anthony Morris III esiintyy videolla, jolla hän kertoo Jehovan vihollisten…

Geplaatst door Uskontojen uhrien tuki UUT ry op Dinsdag 29 september 2020

vmlouek

Yksityishenkilö. Poliittinen kanta: yksityisasia. Puhelinnumero: salainen. "Jokainen on syntynyt jossakin kuussa mutta siitä huolimatta on hyvä pitää jalat maassa". "Menetkös matkoihisi, sanoi mummo, kun ei uusi peruna voisilmällä kelvannut ja sillä matkalla ollaan".

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu