”Hetken päästä makasikin Goljat maassa kuolleena”

Kansainväliseen anti-gender-liikkeeseen kuuluva suomalainen Aito avioliitto-yhdistys on ottanut konfliktihakuisuudessaan uusia askelia. Aktivisteja yllyttäessään ja uusia jatkuvilla sponsoroiduilla Facebook-mainoksilla rekrytoidessaan yhdistys on sortunut sotaisiin mielikuviin ja esittänyt viholliskuvan, missä sateenkaari hyökkää gender-ideologia-pommeilla, joilta ilmatorjunta pyrkii kansalaisia suojaamaan. Kyse on luonnollisesti vertauskuvista mutta hyvin erikoisista sellaisista, kun ne asetetaan yhdistystoiminnan kontekstiin. Sotaisat mielikuvat ovat saaneet jatkoa, sillä nyt lapsen oikeuksien puolustamisen nimissä markkinoidaan ajatusta maassa kuolleena makaavasta vihollisesta, Goljatista. Mistä syystä ihmisten mieliin halutaan iskostaa tällaisia?

Aito avioliitto-yhdistys järjesti lapsen oikeuksien päivänä 20.11.2022 tapahtuman Helsingissä eduskuntatalon edessä. Tapahtumassa luettiin useita tervehdyksiä muun muassa Lapuan ja Mikkelin piispoilta ja Katolisen kirkon Suomen hiippakunnan edustajalta. Yhdistys julkaisi sivuillaan tapahtumaa koskevan kirjoituksen 19.12.2022.

Paikalla oli myös Kristillisdemokraattien Helsingin kaupunginvaltuutettu Mika Ebeling, joka käsitteli voimakkaan tunteellisessa puheessaan aborttia ja transsukupuolisuutta. Jälkimmäisestä aihepiiristä Ebeling esitti oman väännöksensä, mistä ei puuttunut asiatonta näkökulmaa. Ebeling loihti puheensa lopussa silmien eteen raamatullisen kuvaelman Daavidin ja Goljatin taistelusta.

Daavid oli nuori, kun hän astui Goljat-nimistä jättiläistä vastaan. Ei hänellä ollut suurta aseistusta. Kuitenkin, kun Daavid oli Jumalan antamaa tehtävää hoitamassa, hetken päästä makasikin Goljat maassa kuolleena. Käykäämme mekin samalla rohkeudella puolustamaan lapsia ja vastustamaan niitä pahuuden voimia, jotka ovat viemässä turvallista lapsuutta mittaamattoman arvokkailta ihmislapsilta.”, lausui Ebeling.

Ebelingin sanat pitävät sisällään aggression ja kehotuksen samaistumaan kyseiseen aggressioon.

Poliitikon ja hänen sanojaan mainostavan ”yleishyödyllisen yhdistyksen” on turha kätkeytyä Raamatun taakse.


Korjattu Kuopion piispa Mikkelin piispaksi, 30.12.2022, klo 00:45

US Puheenvuoron säännöt keskusteluun:

Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta | Uusi Suomi Puheenvuoro

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu