HLBTI -oikeuksien vastustajien esikuvana Stalinin Neuvostoliitto

Aito avioliitto -yhdistyksen taannoisessa mielipidekirjoituksessa sovitettiin kovin hanakasti HLBTI -väen ylle Neuvostoliiton, kommunismin ja totalitarismin viittaa. Kirjoitus perustui nostalgisiin kokemuksiin menneen Neuvostoliiton hoteissa olemisesta, niin paradoksaaliselta kuin tämä kuulostaakin. Ei tässä ole tosin mitään uutta. Kristilliskonservatiivin oikeiston paronit ja paronittaret ovat huutaneet samaa mantraa vuosikausien ajan ja Vatikaanin puuhamiehet heittävät vettä myllyyn minkä ehtivät.

Mitä kristilliskonservatiivinen oikeisto ajaa?

Tässä jokin aika sitten paljastui Agenda Europe -verkosto, johon Suomen Kristillisdemokraatitkin sekaantui lahjakkaasti.

Agenda Europe, johon Aito avioliitto -yhdistyksellä ei ole tietenkään yhteyksiä, ajaa:
– homoseksuaalisuuden kriminalisointia,
– perinteisenä perheenä pitämänsä yhden isän, yhden äidin ja heidän mahdollisimman monen lapsukaisen muodostaman pyhän yksikön määrittelyä Euroopan laajuisesti ainoaksi mahdolliseksi perhemuodoksi ja kyseisen yksikön kaikinpuolista suosimista yli muiden ”aliperheiden”.

Muitakin tavoitteita on, tietenkin, mutta nämä nyt aiheen kannalta relevantit.

Tiedättekö, että Stalinin otettua jo hyvin varhain absoluuttisen vallan Neuvostoliitossa, hän kriminalisoikin homoseksuaalisuuden ja suosi edellä mainittua perinteistä perhemallia?

Neuvostoliitossa homot laitettiin vankilaan.

Tämä päti Neuvostoliiton loppuun saakka.

Asia on nyt niin, että kristilliskonservatiivin oikeiston esikuvana on kommunistinen diktatuuri mallia Stalin.

Neuvostoliiton edustajia hämmensikin aikanaan perin suuresti USA:n kommunistivainoissa mccarthyistien vetämä yhtäläisyysmerkki homojen ja kommunistien välille.

Neuvostoliitossa nimittäin homoja pidettiin fasistien agentteina.

vmlouek

Yksityishenkilö. Poliittinen kanta: yksityisasia. Puhelinnumero: salainen. "Jokainen on syntynyt jossakin kuussa mutta siitä huolimatta on hyvä pitää jalat maassa". "Menetkös matkoihisi, sanoi mummo, kun ei uusi peruna voisilmällä kelvannut ja sillä matkalla ollaan".

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu