HLBTI -vähemmistöjen oikeuksien parannuksetko murentavat yhteiskunnan?

Jyväskylän yliopiston professori Tapio Puolimatkan fanaattinen ristiretki HLBTI-vähemmistöjen oikeuksien parannuksia vastaan jatkuu aina vain. Koska tasa-arvoinen avioliittolaki, joka mahdollisti samaa sukupuolta olevien parien avioliitot, astui voimaan, nyt uusi uhka tulee Rinteen hallituksen ohjelmaan kirjatusta translain uudistuksesta. Tämä siitäkin huolimatta, että kyseinen kirjaus suorastaan julistaa konservatiivipiirien ”Jättäkää lapset rauhaan!” -slogania. Puolimatkan ennustuksia voi lueskella äärioikeistolaisesta Oikeasta Mediasta, joka käyttää HLBTI -vähemmistöistä nimitystä ”seksuaaliset vääristymät” ja leimaa estotta homot pedofiileiksi.

Mikäli Puolimatkaa on uskominen, translain uudistaminen hallitusohjelman esittämällä tavalla tietää ehkä perhe-elämän ja avioliittoinstituution murentumista ja sitä kautta tietysti lasten kärsimysten lisääntymistä. Kaiken kukkuraksi korkeakulttuuri on uhattuna.

Jälleen kerran kulisseissa häärii eliitti, ilman sen tarkempaa määritelmää.

Siitä vaan lukemaan:

”Yhteiskunnan perusteita murennetaan”. Oikea Media, Tapio Puolimatkan blogi, 12.9.2019

Professori Puolimatkan ajatusrakennelmat hipovat uskomattomia sfäärejä mutta arvatenkin sanoma myy hyvin, valtamediankin – paradoksaalista kyllä! – avustamana. Akateemiseen eliittiin kuuluminen tietenkin suuresti ”haittaa” markkinointia. Tämähän on aivan selvää. Eikö olekin?

Samaa sukupuolta olevien parien avioliitot ja translain uudistaminen eivät ole uhka sen enempää perhe-elämälle, avioliittoinstituutiolle, lapsille kuin korkeakulttuurillekaan.

Professori Puolimatka tarinoineen on yksi vahvimmista todisteista.

Uhka tulee aivan muualta ja sen professori Puolimatkakin hyvin tietää.

vmlouek

Yksityishenkilö. Poliittinen kanta: yksityisasia. Puhelinnumero: salainen. "Jokainen on syntynyt jossakin kuussa mutta siitä huolimatta on hyvä pitää jalat maassa". "Menetkös matkoihisi, sanoi mummo, kun ei uusi peruna voisilmällä kelvannut ja sillä matkalla ollaan".

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu