Kansanedustaja Kopran syyttäjälaitokseen kohdistama mustamaalaus anteeksiantamatonta

Harva olisi uskonut näkevänsä tätä päivää, että salonkikelpoisena pidetyn oikeistopuolue Kokoomuksen kansanedustaja heittää kirjoituksessaan äärioikeistolaisiin salaliittoteorioihin verrattaviin ajatuskulkuihin nojautuen syyttäjälaitoksen ylle myrkyllisen epäilyksen varjon.

Kansanedustaja Jukka Kopran Päivi Räsäsen tapausta kommentoiva kirjoitus liittää valtakunnansyyttäjän mystiseen sallittuja mielipiteitä ja sanomisia valvovaan eliittiin.

Se, että kansanedustaja Kopran kirjoituksen alustuksessa vedetään esiin DDR ja pahamaineinen Stasi, on omiaan lisäämään kirjoituksen myrkyllistä ulottuvuutta.

”… salaisen poliisin Stasin toimintaa. Mieleen nousi ajatus, että alkaako Suomi kohta muistuttaa entistä Itä-Saksaa, sillä meilläkin joistain asioista tuntuu olevan vain yksi totuus. Tätä totuutta valvotaan ja jos olet eri mieltä ja sanot sen ääneen saatat joutua hankaluuksiin. Tuntuu, että Suomeen on syntynyt joidenkin tiedostavien piirien eliitti, joka valvoo aktiivisesti erilaisia mielipiteitä ja kertoo mitä tietyistä asioista voi sanoa.”, kirjoittaa kansanedustaja Kopra.

Kansanedustaja Kopra ei tosiaankaan jätä epäselväksi arvostelunsa kohdistumista valtakunnansyyttäjään.

Juuri julki tullut valtakunnansyyttäjän päätös kansanedustaja Päivi Räsäsen pamfletista vuodelta 2004 kuvaa tätä kehitystä.”, toteaa kansanedustaja Kopra.

Kansanedustaja Kopran valtakunnansyyttäjään kohdistama mustamaalaus on vakava ja anteeksiantamaton teko, mikä rikkoo räikeästi vallan kolmijakoa.

Kansanedustaja Kopra on Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja.

Osalle aikaansa seuraavista mikään edellä kuvatusta ei tosin tule minkäänlaisena yllätyksenä.

vmlouek

Yksityishenkilö. Poliittinen kanta: yksityisasia. Puhelinnumero: salainen. "Jokainen on syntynyt jossakin kuussa mutta siitä huolimatta on hyvä pitää jalat maassa". "Menetkös matkoihisi, sanoi mummo, kun ei uusi peruna voisilmällä kelvannut ja sillä matkalla ollaan".

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu