Levittääkö Kristillisdemokraattien Helsingin piirin puheenjohtaja perätöntä tietoa?

Translain uudistamista ajava Oikeus olla -kansalaisaloite on joutunut anti-gender -liikkeen ilkeämielisten vihjailujen kohteeksi. Ilmiö nousi esiin Aito avioliitto -yhdistyksen taannoisessa aloitetta koskevassa kirjoituksessa, jonka vihjailut lukemattomat aloitetta kannattaneet ja täysin tavalliset suomalaiset kokivat äärimmäisen loukkaavina.

Kristillisdemokraattien Helsingin piirin puheenjohtaja ja Aito avioliitto -yhdistyksen kannattaja Tuulikki Tepora on samalla asialla.

Oikeus olla -kansalaisaloite julkaistiin 6.4.2021 ja menee eduskunnan käsittelyyn, kun se ylitti 50 000 kannatuksen parissa päivässä. Se on poikkeuksellista ja viittaa organisoituun kannatukseen, missä tietyt ryhmät, kuten Seta ja Trans-yhteisö, ovat sovitusti heti saaneet allekirjoitukset aloitteeseen.”, kirjoittaa Tepora eilisessä US Puheenvuoron kirjoituksessaan.

Jokainen sisälukutaitoinen ymmärtää, mihin Tepora tällaisilla väitteillään viittaa.

Anti-gender -liikkeen hämäräperäiset verkostot ja toimintamallit ovat parin viime vuoden aikana nousseet julkiseen keskusteluun. Tutkivan journalismin ja akateemisen yhteisön löydöt ovat järkyttäneet laajalti paljastuneiden tavoitteiden ja vaikuttamiskeinojen osalta.

Teporan väitteet ovat jälleen kerran todiste anti-gender -liikkeen keinoja kaihtamattomasta tavasta toimia.

Aiheeseen liittyvää:

Kansanedustaja Räsänen ja Agenda Europe – Anti-gender -liikkeen pimeimmän ytimen läsnäolo täyttä todellisuutta Suomessa

+6

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu