Marin kertoi osatotuuden, sillä Perussuomalaiset on myös homo- ja transfobinen puolue

Medioissa on pöyristytty pääministeri Sanna Marinin (sd) Perussuomalaisia koskeneesta näkemyksestä. Marinin mukaan Perussuomalaiset on avoimen rasistinen puolue. Marin tuli lausuneeksi sen, minkä jokainen aikaansa seuraava suomalainen tietää. Sama tiedetään varsin hyvin myös ulkomailla.

Median pöyristymisessä ja erityisesti tarpeessa hiljentää parlamentaarisesta äärioikeistosta ja sen rasismista puhuminen, on nähtävissä suomalaisen median huono omatunto.

Vielä ikävämmäksi median kannalta tilanne menee, kun Marinin esittämään näkemykseen lisätään se tosiasia, että Perussuomalaiset on myös homo- ja transfobinen puolue. Senkin kaikki tietävät. Media tietysti vaikenee.

Aiheeseen liittyvää:

Halla-aho Scripta-blogissaan: ”Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino”. US Puheenvuoro, 12.09.2020

Puolueilla selkeä suhtautuminen rasismiin tulevissa kuntavaaleissa – Vain yksi puolue ei vaadi ehdokkailtaan irtisanoutumista syrjinnästä. Kuntalehti, 09.06.2020

Hallituksen esitys eduskunnalle laiksi sukupuolen vahvistamisesta ja siihen liittyviksi laeiksi (Pöytäkirjan asiakohta PTK 103/2022 vp). Eduskunta, lähetekeskustelu, 04.10.2022

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu