Media kuvasi SDP:n toimitilojen salaisen ovikoodin näppäilyä – Suorittiko media tietovarkauden?

Oikeistomedian kiima oli eilen huipussaan ja on jatkunut aina siihen saakka, kun se pääsi välitulokseen eli pääministeri Antti Rinteen (sd) eroon. Iltalehti ei tehnyt eilen illalla mitään poikkeusta median seuratessa SDP:n puoluehallituksen kokoontumista hallituskriisin tiimoilta. Kamera, jonka kuvaa saattoi netin välityksellä seurata Iltalehden välittämänä, kävi kuumana niin puolueen Hakaniemen tilojen hisseillä kuin lopulta ulko-ovellakin.

Kameran ollessa suunnattuna puoluetoimiston ulko-ovelle, tapahtui jotakin sellaista, mitä ala-arvoisimmaltakaan medialta ei olisi odottanut.

Todellakin, SDP:n puoluetoimiston ulko-ovella ollut kamera kuvasi kaiken kansan nähden ovesta sisälle menneen ja pahaa aavistamattoman puolueen poliittisen valmistelun päällikön Joona Räsäsen ovikoodin näppäilyn, joka näkyi liiankin selvästi.

Sisätiloissa ja ovella ei tosiaankaan näkynyt ketään odotettua henkilöä, minkä kuvaajakin saattoi selvästi havaita, joten tilanteeseen olisi pitänyt reagoida asianmukaisesti.

Kuvaajalla ei vaikuttanut olevan pienintäkään aikomusta kääntää kameraa pois.

Hieman sen jälkeen, kun Räsänen oli mennyt sisään, kameraa yllättäen käännettiin oven suunnasta poispäin.

Tässä on nyt vain sellainen ongelma, että mahtoiko media suorittaa tietovarkauden?

Ja jos suoritti, niin miksi?

vmlouek

Yksityishenkilö. Poliittinen kanta: yksityisasia. Puhelinnumero: salainen. "Jokainen on syntynyt jossakin kuussa mutta siitä huolimatta on hyvä pitää jalat maassa". "Menetkös matkoihisi, sanoi mummo, kun ei uusi peruna voisilmällä kelvannut ja sillä matkalla ollaan".

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu