Nainen ja ihmisarvon kielletty hedelmä

Kokoomuksen Kirsi Pihan taannoin kohtaama misogyyninen raivo oman puolueensa edustajien taholta tuli monelle ehkä melkoisena yllätyksenä. Pääpukarit näyttivät kasvonsa mitään häpeilemättä. Tuo raivo esitettiin uuskonservatiivin liberalismikritiikin muodossa, johon mahtuu kokonainen uskomusmaailma, etenkin harhainen ja kaistapäinen antikommunismi. Myös osa mediasta sen suuremmitta suruitta ohitti asian ja lopulta tilalle saatiin mies, keppipoliitikko.

Jos oikeistoa edustavan naispoliitikon kohtalo on tällainen, mitä se onkaan ei-oikeistolaiseksi mielletyn naispoliitikon kohdalla? Jopa Nato on yrittänyt meitä suomalaisia tässä valistaa, tuloksetta. Se kaikuu kuuroille korville, sillä sirkuksen on jatkuttava, varsinkin ”tutkivan journalismin” kera trolliarmeijan.

Naisilla riittää syntejä, vikoja ja virheitä, jos ”vasemmistomuodin” kyttääjiä on uskominen.

Eräs ajalle tyypillinen synti on naisen erehtyminen ”arvoliberalismiin”, joka on tietysti ”vasemmistomuodin” mukaista kotkotusta. Siitä saa syytökset niskaansa ja leimataan kokonaisten puolueiden hajottajiksi.

Nainen onkin muuttunut yhtäkkiä kielletyn ”arvoliberalismin” hedelmän tarjoajaksi.

Mitä tuon paheksutun ”arvoliberalismin” alta sitten löytyy? Olennaisesti tarve puolustaa ihmisarvoa, myös naisten omaa ihmisarvoa.

Suomalainen todellisuus sulautuu valitettavan hyvin eurooppalaiseen valtavirtaan, missä naisten ja LHBTI -oikeuksien vastainen aktivismi käyttää järjettömiä summia rahaa. Vuosina 2009 – 2018 tämä ihmisoikeusvastainen aktivismi keräsi Euroopassa toimintaansa 707,2 miljoonaa dollaria (US) ja sekin summa on todellisuudessa vain jäävuoren huippu.

EPF: Tip of the Iceberg: Religious Extremist Funders against Human Rights for Sexuality & Reproductive Health in Europe. 15.06.2021

 

 

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu