Päivi Räsänen on provokaattori, jonka tyyli edustaa suomalaiselle mentaliteetille vierasta vihaformaattia

Kun kansanedustaja Päivi Räsäsen keskellä Pride -kuukautta kirjoittamaa aikaansaannosta Pride-ideologiasta on voitava käydä myös kriittistä keskustelua lukee, voi sen havaita jo otsikosta lähtien edustavan kansainvälistä anti-gender -ideologista vihaformaattia.

Ihmisryhmien, tässä tapauksessa siis seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen, halventaminen ”ideologiakritiikin” varjolla, ”Jeesus rakastaa kaikkia” -argumentti, eliitin salaliitosta puhuminen ja tietysti uskonnonvapauden, sananvapauden ja ”tieteellä” puolustautumisen autuaallinen sekamelska ovat kaikki osa formaattia, jota on pyöritetty kansainvälisen anti-gender -liikkeen parissa vuosikausia. Räsänen on lisäksi sisällyttänyt kirjoitukseensa linkin kuuluisaan tviittiinsä, missä annetaan ymmärtää, että homoseksuaalisuus on häpeä.

Jos joku ihmettelee, miksi käytetään käsitettä anti-gender -ideologia tai -liike, niin se johtuu anti-gender -liikkeen itsensä lanseeraamasta humpuukitermistä gender -ideologia (alun perin Vatikaanin keksintöä), jota Räsänenkin muunnellen käyttää: Pride -ideologia. Gender -ideologia on eräänlainen mielikuvitusrakennelma, jonka sisään anti-gender -liike sisällyttää milloin mitäkin torjuttavaa.

Pride-ideologian tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiinsä ja isäänsä sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa”, kirjoittaa Räsänen.

Tämä on lähtökohtaisesti läpeensä irrationaalinen toteamus ja sellaiseksi se on juuri tarkoitettukin – valmiiksi sekomoodisten hermoja kutkuttamaan.

Aina vain irrationaalisemmaksi argumentaatio muuttuu eliitin salaliiton kuvailuun siirryttäessä.

Pohjimmiltaan ei ole kysymys heikossa asemassa olevien ihmisoikeuksista vaan valtaapitävän poliittisen, liike-elämän, median ja surullista kyllä jopa kirkollisen eliitin poissulkevasta ideologisesta tavoitteesta määritellä todellisuus ja moraali uudella tavalla.”, väittää Räsänen.

Vaikka Räsänen yrittää vedota ”suuren osan suomalaisten” mielipiteeseen, on yleisenä havaintona todettava, että se mitä Räsänen edustaa ja kirjoittaa, on kaukana suomalaisesta mentaliteetista.

Pride -kuukauden aikana on esitettävä kiitokset kaikille niille maltillisille suomalaisille, jotka ovat suurin joukoin tukeneet myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien parannuksia. Heitä on myös kiittäminen arkisen elämän sujumisesta tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti.

Kiittää täytyy myös Suomen kahden kansankirkon johtajia, jotka ovat tehneet selväksi, että Jeesusta ei omista yksikään poliittinen provokaattori tai opportunisti. Ei myöskään Päivi Räsänen.

Aiheeseen olennaisesti liittyvää:

Poltettuja sateenkaarilippuja, tappouhkauksia, tarrojen alle piilotettuja partateriä ja kaasuhyökkäys – lähes kaikki Suomen pride-tapahtumien järjestäjät ovat kohdanneet häirintää ja ilkivaltaa. Karjalainen, 17.06.2022

 

+17

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu