That’s it! – Keskustan ydinryhmän viestivuoto tarkoittaa hallituskriisiä

Joskus on vain todettava, että se oli siinä.

Juuri nyt on sellainen hetki ja syynä on Keskustan ydinryhmän täysin tahallinen viestivuoto, jonka antimilla oikeistokonservatiivi Iltalehti herkuttelee jälleen kerran erikoisensävyisessä jutussaan. Viestit liittyvät kuntavaalien alla Keskustassa vallitseviin tunnelmiin.

IL: Keskustan sisäiset viestit paljastavat katastrofitunnelmat kuntavaalien alla: ”Olemme juuri nyt sillassa”

Iltalehden juttu edustaa poliittisen agendajournalismin huippua mutta siinähän ei ole mitään uutta, kuten jutussa ääneen pääsevät keskustalaiset vaikuttajat myös antavat ymmärtää.

Tottahan se on, että mediatalot ovat puolensa valinneet. Vallitseva näkökulma keskustaan on apupuolue-kohtalo”, toteaa Seppo Kääriäinen Iltalehden paljastamassa viestiketjussa.

PS:n kannatus on suurinta siksi, että he ovat saaneet, median tuella perille viestinsä, että Keskusta on hallituksessa viher-vasemmiston apupuolue.”, toteaa ydinryhmän eräs toinen jäsen.

Iltalehti esittelee muskeleitaan osoittaessaan avoimesti todeksi nämä keskustavaikuttajien näkemykset, mikä on oikeastaan makaaberia.

Juttu ei peittele myöskään tarkoitustaan, johon vuodettua viestittelyä käytetään. Se on luonnollisesti nykyisen hallituspohjan kaataminen, mikä on yksi yhteen Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon ääneen lausuman kuntavaalitavoitteen kanssa.

Toisaalta, suomalainen oikeistokonservatiivi, vai pitäisikö sanoa oikeistopopulistinen, iltapäivälehdistö on sitä mitä se on.

Se tärkein havainto liittyy Keskustassa ilmenevään haluun keikuttaa hallitusta, josta tämä viestivuoto on selkeä osoitus. Ei mitään uutta siinäkään mutta nyt on kyse poliittisilla ydinaseilla leikkimisestä, jonka jalkoihin on jäämässä poliittinen vakaus moniulotteisen vakavan kriisin keskellä.

Tosiasiassa Keskusta on nyt viestivuodollaan olan takaa kaatamassa maan hallitusta ja sitä eivät muiden hallituspuolueiden kenttäväki ja kannattajat purematta enää niele.

Olisi kummallista mikäli muut hallituspuolueet jättäisivät tämän Keskustan ydinryhmästä tapahtuneen viestivuodon käsittelemättä. Käsittelemättä jättäminen tarkoittaisi antautumista sille, että Keskusta voi pitää niin sanottua ”viher-vasemmistoa” riepoteltavana lumppuna.

Eivät äänestäjät, jotka niin usein unohdetaan, tällaista kauan seuraa.

Keskusta pyrkii selvästikin aggressiivisesti iskemään hallitusyhteistyöhön sitoutuneiden kumppaniensa selustoihin.

Maassa on hallituskriisi.

 

 

vmlouek

Yksityishenkilö. Poliittinen kanta: yksityisasia. Puhelinnumero: salainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu