Kiitos ja kumarrus turvallisuusalan työntekijöille

Luin hetki sitten, että Hyvinkään ampumistapauksen yhteydessä ovimiehet olivat laittaneet itsensä vaaralle altiiksi ja toimineet ensiluokkaisella tavalla. Yksi ovimiehistä oli haavoittunut auttaessaan muita. On mahdollista, että ilman ripeaa toimintaa ihmishenkiä olisi menetty useampia. He asettivat itsensä hengenvaaraan, kun kyse oli työtehtävien hoidosta ja lähimmmäisten suojelemisesta. Kuinka moni pystyisi samaan?

Veikkaa, ettei kovin moni, mutta jokainen meistä voi arvostaa tällaista toimintaa ja kiittää heitä, jotka työssään voivat joutua vaarantamaan terveytensä ja jopa henkensä kanssaihmisten turvaamiseksi. Poliiseja ja pelastushenkilökuntaa me muistamme hyvinkin usein ja se on oikein, mutta harvemmin kunnioitusta osoitetaan ovimiehille, noille mokomille joiden epäkiitollisena tehtävänä on usein paimentaa omaa tilaansa ymmärtämättömiä tolvanoita. Tälläkin kertaa he hoitivat työnsä kunnialla. Työnsä, joka on eräs maamme vaarallisimmista.

Kiitos ja kumarrus.

 

 

 

 

 

 

vpleivo
Vasemmistoliitto Kajaani

Marcus Aurelius, Seneca, Thomas Jefferson, George Washington, Jeesus ja John Stuart Mill olivat kovia kavereita.
Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com
Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä: https://www.facebook.com/KitinaaNalakamaasta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu