Missä olit kun Nokia uudisti itsensä Losnoksi?

ΛOCIλ = LOSNO

Tänään aamulla meinasin hirnauttaa aamukahvit väärään kurkkuun, kun luin siitä, että Nokia on vaihtanut nimeä ja tunnetaan nykyään uudella nimellä Losno.  On hyvin tunnettua, että yleissivistys on lukutaidon ja pontikankeiton ohella katoavaa kansanperinnettä, mutta kyllä sitä olisi voinut sen verran kuvitella, että kansainvälisen suuryrityksen uudistaessa logoaan tilalle ei tulisi tuollaista juostenku***a rumaa räpellystä.

Miten on kerta kaikkiaan mahdollista, että Nokian yli puolenvuosisataa käytössä ollut elegantti ja tunnettu sekä tunnistettava logo uudistetaan ensinnäkin aika lukukelvottomaksi, mutta myös väreiltään rumaksi ja sellaiseksi, että siinä lukeekin kreikkalaisin aakkosin LOSNO? Losnosta nyt voisi sitten hypätä pariinkin kieleen, mutta jätetään se sentään tekemättä.

Kaikkea sitä. Mutta ajattelin kyllä itse jatkossa käyttää tuota Losnoa. Ihan kelpo sanahan se on.

ΛOCIλ = LOSNO

ΛOCIλ  LOSNO

 

 

Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com

Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä Kitinää Näläkämaasta FB-sivuani.

Poliitikko-profiilini naamakirjasta myös nimelläni Veli-Pekka Leivo – siellä käsittelen enemmän, mutten ainoastaan Kajaanin ja Kainuun asioita sekä turvallisuuspolitiikkaa.

 

 

vpleivo
Vasemmistoliitto Kajaani

Marcus Aurelius, Seneca, Thomas Jefferson, George Washington, Jeesus ja John Stuart Mill olivat kovia kavereita.
Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com
Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä: https://www.facebook.com/KitinaaNalakamaasta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu