Moraaliton suomalais-venäläinen harrastus: naapurimaassa tankilla käyminen

Venäläinen tankilla Ukrainassa. Verovapaita tuliaisiakin on löytynyt mukaan.

Venäjän laiton hyökkäyssota Ukrainassa alkoi 2014 ja Moskovan aloittaman uuden eskalaation myötä Ukraina on käynyt helmikuusta alkaen selviytymistaistelua. Venäläiset asejoukot ryöstävät, raiskaavat, murhaavat ja tuhoavat kuten ne ovat ennenkin tehneet. Kokonaisuutena kyseessä vaikuttaa olevan kansanmurha ja Venäjän joukkojen sotarikokset ovat käytännössä päivittäisiä. On selvää, ettei  kyse ole siitä, että Ukrainan on selvittävä, vaan Moskovan on hävittävä. Tämä sota ei saa päättyä ”rauhaan”, jossa läntisten seteliselkärankaisten painostamana ostetaan hengähdystauko Ukrainan alueluovutuksilla. Sellainen tuo Ukrainan tuhon lähemmäksi sekä seuraavan sodan ei vain mahdolliseksi, vaan väistämättömäksi.

Sodan seuraukset tuntuvat kaikkialla, eikä vähiten meidän fossiilisia kulkupeleihimme tankkaavien lompakoissa. Meille kyse on kuitenkin nousevista hinnoista eli elintasosta tinkimisestä. Ukraina taistelee koko Euroopan, mutta erityisesti meidän itäeurooppalaisten puolesta ja meidän suojanamme. Tulevana viikonloppuna raja avautuu ja monille tulee mahdolliseksi käydä tankilla itänaapurin puolella, mikä tarkoittaa sitä, että nyt todella punnitaan suomalainen arvopohja ja moraali. Sanat ovat halpoja ja Venäjälle ei tule kantaa killinkiäkään. Venäjän sotarikoksien ja Ukrainassa toimeenpaneman kansanmurhan rahoittaminen on harvinaisen rumaa  moraalittomuutta. Älä ole imperialistisen diktatuurin rahoittaja, vaan pysy poissa Venäjältä.

Oheiset kuvat ovat Vinnitsan kaupungista, jossa Venäjä iski siviilikohdetta vastaan ohjusiskulla murhaten tätä kirjoittaessani saatavilla olevan tiedon mukaan 23 siviiliä, joista kolme oli lapsia. Haavoittuneita on 117 monien taistellessa par´aikaa hengestään.  Tuollaista rahoittaa jokainen, joka kantaa yhtään rahaa itänaapurille. Älä ole alhainen moraaliton sotarikosten rahoittaja, vaan pysy poissa Venäjältä!

Lopuksi pyydän katsomaan tämän videon.

Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com

Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä Kitinää Näläkämaasta FB-sivuani.

Poliitikko-profiilini naamakirjasta myös nimelläni Veli-Pekka Leivo – siellä käsittelen enemmän, mutten ainoastaan Kajaanin ja Kainuun asioita sekä turvallisuuspolitiikkaa.

+18
vpleivo
Vasemmistoliitto Kajaani

Marcus Aurelius, Seneca, Thomas Jefferson, George Washington, Jeesus ja John Stuart Mill olivat kovia kavereita.
Palautetta voi lähettää osoitteeseen vpleivo@gmail.com
Jos haluat saada blogin parhaat palat Facebook-seinällesi ja aiheisiin liittyviä uutisia, käyhän tykkäämässä: https://www.facebook.com/KitinaaNalakamaasta

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu